Otvoreni razgovori o seksu i fantazijama

Ала сунце ти...
Докле ти идеш све и још си нашао такву да те прати.
Idem sve? 🤔
Što se partnerki tiče nije mi baš teško da upoznajem devojke sa sličnim interesovanjima, ima nas solidan broj. Samo što je retkost da se o tome priča kod nas. Inače neki dodatak na onu temu o šta je prelilo čašu bi po meni bilo ne pričanje o seksualnim fantazijama, jednostavno rečeno po meni to stvari frustraciju na dužim stazama...

Idem sve? 🤔
Što se partnerki tiče nije mi baš teško da upoznajem devojke sa sličnim interesovanjima, ima nas solidan broj. Samo što je retkost da se o tome priča kod nas. Inače neki dodatak na onu temu o šta je prelilo čašu bi po meni bilo ne pričanje o seksualnim fantazijama, jednostavno rečeno po meni to stvari frustraciju na dužim stazama...
Чему фантазије и све држати у себи.

Јеси га користио само ћу то питати и препустити се машти на вољу, 😂🤣
Samo ći reći da je osveštan, nekad su devojke bile na njemu, a nekada ja - bilo je svega i svačega tu. Sve u svemu mnogo dobra zabava. Sada gledam da nabavim sto za preglede i da ga nešto modifikujem za bondag.e/restraints nešto kao ono što se viđalo po ludnicama u filmovima. I to je jedan od roleplaya koje imam na umu, a da se ispuni ne košta više od max 150e. Najveći problem mi je gde da ga ubacim, skoro pa da više nemam mesta od stvari u kući 🤣
Sprda se drugarica samnom da koliko različitih odela imam u ormaru mogu raditi od lekara, pa sve do pukovnika 🤣

Samo ći reći da je osveštan, nekad su devojke bile na njemu, a nekada ja - bilo je svega i svačega tu. Sve u svemu mnogo dobra zabava. Sada gledam da nabavim sto za preglede i da ga nešto modifikujem za bondag.e/restraints nešto kao ono što se viđalo po ludnicama u filmovima. I to je jedan od roleplaya koje imam na umu, a da se ispuni ne košta više od max 150e. Najveći problem mi je gde da ga ubacim, skoro pa da više nemam mesta od stvari u kući 🤣
Sprda se drugarica samnom da koliko različitih odela imam u ormaru mogu raditi od lekara, pa sve do pukovnika 🤣
Теби треба простор попут Christian Grey из филмова 50 нијанси сиве, мрачне и мрачније. 😂

Nego da se vratim na temu fantazija i otvorene priče.
U osnovi se krećem u slobodnijim krugovima po pitanju priče o ovim stvarima, to ide negde do toga da se može pokrenuti bilo koja taboo tema i da se donekle može dogurati sa njom. Kontam da je fantazija vremenom sve više i više ili zbog izloženosti stvarima iz mainstrima, ili zbog neke lične percepcije seksualnosti i sl.
Priča o ovim stvarima zapravo dosta pomaže u tome da se osoba seksualno rastereti i nađe neki način da se oseća normalno u današnjem društvu. Pored toga preko ovakvih priča sam upoznao i dobar deo bliskih i kul ljudi, kada nema razloga za skrivanje nema niti osećaja srama niti predrasuda

Kupio sam sto za 100e na kupujem prodajem, zatvarala se neka ambulanta pa su prodavali inventar. (Inače, kada tako nešto okače na KP proda se u roku od par sati, takve stvari su prilično tražene u perverznjačkim krugovima.

Pogledajte prilog 1399527
Vidi potencijal da se dodaju nastavci za vezove za ruke. Moze da posluzi za svasta.

Meni je to bilo kada sam bio mladji i dosta sam bio preduzetan i pedagog u smislu da pokrenem tu temu i nadjem nacin da se opustimo uz poverenje. Da napravim verbalni prostor za to Preuzmem tu stereotipnu musku ulogu.. I ne kazem da nisam imao uspeha, jesam...Ali nekako sto sam stariji to mi smeta da se iskreno uzbudim u smislu toga da sam naisao na osobu sa kojom je to bas spontano jer smo oboje takvi. Kao da pecam debile na perzverzije - takav osecaj. I to mi nekako automatski spusti uzbudjenje.A znam da preterujem, ali opet, sta ces, covek ne moze od svoje neke unutrasnje prirode u smislu mentalnog sklopa.

Нажалост,нисам превише отворен за такве теме,и лакше ми је да се поверим неком ко ме не познаје него мојим пријатељима.
Генерално,нисам велики љубитељ се*са и се*суалних фантазија.Сматрам да се*с треба да служи само за репродукцију.
Woow не вјерујем шта читам. 🙂

Najnovija seksualna fantazija mi je sinula neki dan kad sam vidio jednu prezgodnu i izazovno odjevenu da je i ona mene pogledala i da se slutimo. To bi bilo da je uzmem odmah na tom mjestu i bez rijeci,a sad vi svoje,dabogda se moja ostvarila 😜
Не би се усудио одмах и на истом мјесту нема шансе.

Back