Otvorene veze

Transcendental

Buduća legenda
Poruka
29.502
Da li biste nekad bili u otvorenoj vezi, da li ste bili, da li znate nekog ko je bio, da li je bilo uspešno ili ne?
(otvorena veza je veza kao i obična, samo sa mogućnošću oba partnera da budu s nekim drugim ako hoće, pri čemu se misli na seksualni aspekat uglavnom)

Znam jednog druga koji je imao devojku u Novom Sadu, i drugu devojku u Beogradu. One su ga ostavile-kad je Beogradjanki priznao da ima devojku u Novom Sadu, a Novosadjanki da ima devojku u Beogradu

To nije otvorena veza. On im u pocetku nije rekao da ima drugu. U otvorenoj vezi ne kriju da imaju i druge sexualne partnere.

Naravno... Ona se zaljubila opasno, znala je da mene to ne zanima, onda je pristala na to da me ima bar nekad, nekad, ako ništa drugo fizički, nego da me nema nikad i nikako... Na startu sa mnom uvek bude jasno da filozofija "ti si moj" jednostavno nema prolaz, ja sam svoj.

Da li biste nekad bili u otvorenoj vezi, da li ste bili, da li znate nekog ko je bio, da li je bilo uspešno ili ne?
(otvorena veza je veza kao i obična, samo sa mogućnošću oba partnera da budu s nekim drugim ako hoće, pri čemu se misli na seksualni aspekat uglavnom)
Ne,i iskreno ne verujem u otvorene veze niti bilo sta sto obuhvata nesto sa strane,za mene je to ,,legalna,,prevara.Ne razumem kako neko ko voli svog partnera moze da ga ,,deli,,da se nosi sa mislju da tu postoji jos neko,ili jos masa njih.To je...ono...prema mom misljenju bolesno.

Ne,i iskreno ne verujem u otvorene veze niti bilo sta sto obuhvata nesto sa strane,za mene je to ,,legalna,,prevara.Ne razumem kako neko ko voli svog partnera moze da ga ,,deli,,da se nosi sa mislju da tu postoji jos neko,ili jos masa njih.To je...ono...prema mom misljenju bolesno.

Meni je zanimljivo što će 99% ljudi da se izjasni PROTIV toga, a fazon bar 50,60% će u nekom momentu da prevari.

Nije prevara ako oboje znaju sta drugi radi.
Ima tema o Swingu. Takvi ljudi drugacije razmisljaju. Neke to pali, neki vole da udovolje partneru... Licno mozda ali mozda bih mogao da probam swing ali tipa 2 para. Swing klubove i otvorenu vezu ne.

Nije prevara ako oboje znaju sta drugi radi.
Ima tema o Swingu. Takvi ljudi drugacije razmisljaju. Neke to pali, neki vole da udovolje partneru... Licno mozda ali mozda bih mogao da probam swing ali tipa 2 para. Swing klubove i otvorenu vezu ne.
Mozda to oni ne gledaju kao prevaru,meni to jeste..mislim jasno mi je sta hoces da kazes,losije sam se izrazila,ali kapiras

da bio sam, svako je radio sta je hteo bili i nismo zajdno kad smo se nasamo vidjali bio je samo seks i zabava

Back