pa oni sokitji...step light...rastvorish s 2l vode i hop...imash osvezhavajutje pitje da okrepish dushu i telo...ok o posledicama netjemo detaljisati svaki izrashtaj ima svoje zashto...
mi smo u osnovnoj jeli pretop...to je bilo neka kao moca u mojoj se kao peklo neko meso...pa ti to stavi u lepinju...i ti hasash...to je koshtalo ko sad 30din...mozhda i manje...u sushtini to je bilo neko ulje...ono u 3l ulja isprzhi 100g mesa pa to umesha s vodom i doda soli i tako josh neshto i to kao daju deci ispred shkole za 30din...bilo i chasha koka kole kao sad 5din...pravila se kod mene u kraju iza neke qtje u dvorishtu chovek ima kao garazhu i pravi koka kolu...zvala se gradac kola...i prodavali su pljuge na komad...molim lepo...5din komad...pa ko otje nek qpi...i tebi daju matori 50din...pretop+kola+pljuge...tako je to shljakalo...
pa one turbo zhvake...sa slichicama automobila...pa one love is zhvake...roze i puna ti usta samo prshti...bilo ono sa bonovima za gorivo...moj matori registrovao taxi kao on vozi i dobijao vishe benzina...pa bilo nema pljuga on iskombinovo qpio karton partnera...pa ja prodo jedno 5 boxeva drpio mu...uzo ko sad 300-400din...bilo zezanje ja chastio zhetone...da pa kao aj daj da ti predjem gazdu na nekom aparatu...final fight npr...dmitro je razvaljivao igrice...ono dodje neka nova on qpi 10zhetona i stane da igra...sutradan opet 10...i prekosutra s jednim prelazi igricu...znachi qpi 5 i predje 5 puta za redom...posle mu lale branio da igra igrice...to gazda...shvatio chovek da mu se ne isplati da dmitro dolazi...pa je bilo neki kafitj zvao se pikado...odma pored shkole...ne odesh na chas a tamo uvek nekih "ljudi"...i kao pije se kafa igra se fliper(bili oni matori kiss i flash gordon i tako to) il bilijar...bilo zezanje tu smo visili i posle maturskog setjam se...bila frka neko neq uvatio za dupe...ne znam ko mozhda djondra on je bio od tih...
Time it was, and what a time it was, it was
A time of innocence, a time of confidences
Long ago, it must be, I have a photograph
Preserve your memories; they're all that's left you
ne slushajte muziq u kojoj se pominje memories kishne subotnje vecheri...