otvaranje ugostiteljskog objekta-palacinkarnice,potrebna pomoc

Ovako treba ti objekat minimum 3 metra visine oblepljen pločicama ili plastikom iznutra,stol od rostfraja ,odvojen topli od hladnog dela,wc za radnike ,svlačionica za radnike ,magacin za sirovinu ,dva lavaboa,.
Ili to ili svaki put po 500 eura inspekciji .Inspekcija imaš nekoliko sanitarna ,ekološka turistička tržišnai finansiska .
Uglavnom računaj na dnevni promet od minimum 350 eura bruto pa otvaraj radnju ako ovo nemaš ZABORAVI

ех...ко је још поред две школе пропао?

Направи добру понуду (пристојан број састојака, цена тек нешто нижа од конкуренције) и добру рекламу (буду довољни и флајери са ценовником да се поделе по школи) и супер.
Не шкоди и средити локал да има где да се стане и поједе - избациш пар оних високих столова/бурића испред, тек колико да се ту задржавају. Где је гужва ту је и промет...

pozdrav.zanima me takodje sta sve treba za otvaranje manje palacinkarnice.ja sam procitao onaj odgovor u kome je navedeno sta sve treba zbog inspekcija,ali me jos zanima koliko kostaju one ringle za pecenje palacinki,i sta treba jos kupiti osim ringli i materijala?
dobro,znaci trebaju sve one stvari zbog inspekcija,ringle i ta rashladna vitrina.e sad me zanima da li to moze sve da se nabavi za 1000 evra ili mozda treba recimo 2000 evra?

Back