Konan_bre Zainteresovan član Poruka 130 21.11.2012. u 18:34 - Otvaranje TV stanice #1 Koliko novca je potrebno za otvaranje TV stanice i kako se to radi?
Microwave Buduća legenda Poruka 28.623 21.11.2012. u 18:47 - Otvaranje TV stanice #2 Konan_bre: Koliko novca je potrebno za otvaranje TV stanice i kako se to radi? Kliknite za proširenje... sve zavisi...od desetak hiljada pa do par stotina hiljada...i mnogo živaca
Konan_bre: Koliko novca je potrebno za otvaranje TV stanice i kako se to radi? Kliknite za proširenje... sve zavisi...od desetak hiljada pa do par stotina hiljada...i mnogo živaca
Konan_bre Zainteresovan član Poruka 130 22.11.2012. u 10:43 - Otvaranje TV stanice #3 A jel mozes da mi kazes kako se pocinje, da me malo uputis u to?
Microwave Buduća legenda Poruka 28.623 28.11.2012. u 20:32 - Otvaranje TV stanice #4 Konan_bre: A jel mozes da mi kazes kako se pocinje, da me malo uputis u to? Kliknite za proširenje... legalan način je da pratiš konkurse RRA za dobijanje dozvole i konkurišeš. a pomoglo bi kad bi rekao bar koji je grad u pitanju...
Konan_bre: A jel mozes da mi kazes kako se pocinje, da me malo uputis u to? Kliknite za proširenje... legalan način je da pratiš konkurse RRA za dobijanje dozvole i konkurišeš. a pomoglo bi kad bi rekao bar koji je grad u pitanju...
emotivac2 Primećen član Poruka 682 02.12.2012. u 17:19 - Otvaranje TV stanice #5 Samo (j)evre(ji) da imas i sve je moguce dok ne zasmetas onom ko ima vise od tebe