Treba ti sediste firme, tj prostor dobro prometan, jako bitna stvar prometan, cak najbitnija, ostalo sto se tice para nista preterano uglavnom se svodi na mesecna placanja to ces od zarade, za opremu neznam to znas sam........
Ako otvoris , reklama reklama rekalama, hvataj velike klijente i naplacuj redovno, svaka musterija je vredna i najbitnije je da si komunikativan, da stvoris ogromno poverenje kod musterije, racunaj na prekovremeni rad , slobodno vreme koristi za razna net reklamiranja i prosirenja posla, forumi u tvom faxu ti su mesto za reklamu a i da naucis sto sta i neista negubis ako pomognes nekom, samo stvaras ime, pogledaj uvek sta konkurencija radi- moras biti najbolji,obrati paznju na ukupnu zaradu ne zaradu po 1 poslu, bitno je zarada na period od 6 meseci i godinu dana nikako jedan posao, pa sedis, nakraju i taj jedan pobegne, napravis razne popuste tipa studentima uz indeks, penzionerima uz mleko-

zezam se, za firme, prati tendere bitne su ti dojave , naplaceno preko racuna - mozes i preko racuna da placas porez, koristi sve sto pruza mogucnost kad otvoris i nezaduzuj se kreditima nikako, porez socijalno redovno placaj i nebrini (napravi rezervu za nedaj boze od 500 do 1500 e).
Najbolje sam znas svoje mogucnosti, i sanse za tvoje planove, pazi na ovo sto sam napisao i nebrini svaki pocetak je tezak (kupi kutiju bensedina) posle kad malo skapiras, onda ces uzivati, srecno