Otvaranje skrill racuna problem ?

Sasvim ok lik

Zainteresovan član
Poruka
176
Pozdrav.
Hteo sam da otvorim skrill nalog i da preko njega uplacujem novac.
E sad popunio sam tamo sve sto treba i imam problem ..
JA koristim internet platnu karticu (visa electron) komercijalna banka. i ukucao sam tamo broj kartice,sve sto treba i nmg da uplatim sa te kartice pare na skrill,ne znam u cemu je problem ?
Ne mogu da izaberem tu opciju,ima samo ova prva i zadnja,kad hocu na moju da stikliram ne moze izlazi mi kao onaj znak da ne moze da se stiklira.
Evo i slika.
Screenshot_1.jpg

Poslednja izmena:
Pozdrav.
Hteo sam da otvorim skrill nalog i da preko njega uplacujem novac.
E sad popunio sam tamo sve sto treba i imam problem ..
JA koristim internet platnu karticu (visa electron) komercijalna banka. i ukucao sam tamo broj kartice,sve sto treba i nmg da uplatim sa te kartice pare na skrill,ne znam u cemu je problem ?
Ne mogu da izaberem tu opciju,ima samo ova prva i zadnja,kad hocu na moju da stikliram ne moze izlazi mi kao onaj znak da ne moze da se stiklira.
Evo i slika.
Pogledajte prilog 404677

Ne možeš jer ta opcija nije dostupna, stvar je potpuno jasna. Način na koji možeš da dopuniš SKRILL zavisi od zemlje do zemlje.

psolali su mi poruku na gmail da ce mi skinu od 1 do 3 evra sa kartice.
Ja nisam znao i isao sam da verifikujem i ukucao sam nesto bezveze tamo neki broj,koliko sam procitao trebao bi da izvadim stanje da vidim koliko mi oni skinuli Evrica i tu sumu da upisem i onda je kao verifikovano,al sad nemam nista ...
Izvadio sam ovu internet platnu karticu zbog poker starsa,ali sa njom ne mogu tamo da uplatim,pa reko da otvorim skrill sad i ovde zebancije,ja nzm sta vise da otvorim,preko cega da uplatim.

Skrill sam dopunjavao godinama bez problema sa karticama. Sada ne radim jer su naši zakočili ino-kladionice i isplate pa nemam motiva ali je ferceralo sve bez problema.

@Sasvim ok lik

ako pokušavaš na kladionicu da ubaciš pare preko skrill-a batali, naši iz većine banaka su blokirali i uplate i isplate...a i oni koji nisu uskoro će

psolali su mi poruku na gmail da ce mi skinu od 1 do 3 evra sa kartice.
Ja nisam znao i isao sam da verifikujem i ukucao sam nesto bezveze tamo neki broj,koliko sam procitao trebao bi da izvadim stanje da vidim koliko mi oni skinuli Evrica i tu sumu da upisem i onda je kao verifikovano,al sad nemam nista ...
Izvadio sam ovu internet platnu karticu zbog poker starsa,ali sa njom ne mogu tamo da uplatim,pa reko da otvorim skrill sad i ovde zebancije,ja nzm sta vise da otvorim,preko cega da uplatim.

nisi pravilno odradio verifikaciju kartice
treba da odes na ebanking i vidis koji iznos su ti skinuli, ali treba ti tacan iznos pa to imaj na umu jer banka obicno uzme neku rezervu dok ne prodje knjizenje.
ako ne znas da izracunas scekaj 7 dana pa verifikuj tad.
to ti je isto procdura kao i kod svih drugih internet banaka

Skrill sam dopunjavao godinama bez problema sa karticama. Sada ne radim jer su naši zakočili ino-kladionice i isplate pa nemam motiva ali je ferceralo sve bez problema.

@Sasvim ok lik

ako pokušavaš na kladionicu da ubaciš pare preko skrill-a batali, naši iz većine banaka su blokirali i uplate i isplate...a i oni koji nisu uskoro će

skrill recimo ima svoju Mastercard karticu pa sta te boli za srpske banke?
ne znam zasto svi povezuju Skrill sa kockanjem kad je to platni procesor koji pruza iste mogucnosti kao PayPal i slicno.

- - - - - - - - - -

Recimo sa kojim pravom ce meni Inteza da zabrani depozit na Skrill kad ja sa njim placam hosting kod GoDadija?
mogu se fuckat, ima odmah da prijavim NBS

Cekaj,sad i da verifikujem preko skrilla imacu problem za uplatu i isplatu para ? Da li mogu ja posle bez problema da sa skrill-a prebacim pare na moju internet karticu ?

ne mozes da prebacujes pare sa Skrila na svoju karticu. Razlog je sto kod svake uplate moras da odes u banku i potpises osnov priliva novca. Ti mozes da napises poslo mi rodjak ali ako se to ponavlja pocece proveravati i gotov si. Po nasem zakonu kockanje preko interneta je zabranjeno osim ako recimo taj tvoj sajt za poker ne placa porez u nasoj zemlji.
Ali ako si vec maher da zaradis neku kinti uzmi njihovu Mastercars karticu i koristi je na bilo kom bankomatu. Banka ce tvoju karticu da tretira kao karticu nekog stranca koji je bio u Srbiji i podizao kes. Naravno ima i tu nekih provizija koje placas ali informisi se na njihovom sajtu

https://account.skrill.com/prepaid_card/new

Povlačim redovno novac sa skrila na račun u intezi ali nisam probao da pošaljem.

fazon je sto oni sve dozivljavaju kao kocku a to ne mora biti slucaj
pa bilo je masa ljudi koji su radili frelanch poslove i bili placeni preko Skrila jos kad se MoneyBookers zvao.
bas zbog tog povezivanja promenili su ime. Ljudi u ovoj zemlji ne shvataju da ti mozes i preko PayPala da kockas ako ti se hoce

http://www.infopano.com/
mislim da su oni neko vreme radili depozit za proviziju.
tipa ti njima uplatis dinare a oni tebi prebace pare na Skrill

ne mozes da prebacujes pare sa Skrila na svoju karticu. Razlog je sto kod svake uplate moras da odes u banku i potpises osnov priliva novca. Ti mozes da napises poslo mi rodjak ali ako se to ponavlja pocece proveravati i gotov si. Po nasem zakonu kockanje preko interneta je zabranjeno osim ako recimo taj tvoj sajt za poker ne placa porez u nasoj zemlji.
Ali ako si vec maher da zaradis neku kinti uzmi njihovu Mastercars karticu i koristi je na bilo kom bankomatu. Banka ce tvoju karticu da tretira kao karticu nekog stranca koji je bio u Srbiji i podizao kes. Naravno ima i tu nekih provizija koje placas ali informisi se na njihovom sajtu

https://account.skrill.com/prepaid_card/new

Možeš bez problema da povlačiš pare na devizini račun, treba samo jednom da popuniš formular, posle ti automatski stiže novac.

Ima.Dobra stvar.

Zato što ga 99 od 100 naših koristi za kocku da se ne lažemo :lol:

ali ja ni u tome ne vidim problem
to su tvoje pare radi sa njima sta hoces. ako dozvoljavaju kladionice na svakom cosku ne vidim razlog zasto bi nekom zabranili da to radi online
prosto sloboda izbora

i glupo je kaznjavat ljude koji ga koriste za druge potrebe jer PP nema tu zabranu a to onda postaje monopol

- - - - - - - - - -

Možeš bez problema da povlačiš pare na devizini račun, treba samo jednom da popuniš formular, posle ti automatski stiže novac.

svaki tvoj priliv banka je duzna da prijavi poreskom a ti si duzan sam da obracnuas porez i odradis munove bla,bla
kada ce nekom iz poreske pasti na pamet da te proverava to je pitanje, ali ako stalno dobijas pare nagazice te poreska da ti nece biti dobro.
msm jako dobro sam upoznat u tu pricu jer sam dobijao uplate od Googla na ime adsensa

ali ja ni u tome ne vidim problem
to su tvoje pare radi sa njima sta hoces. ako dozvoljavaju kladionice na svakom cosku ne vidim razlog zasto bi nekom zabranili da to radi online
prosto sloboda izbora

i glupo je kaznjavat ljude koji ga koriste za druge potrebe jer PP nema tu zabranu a to onda postaje monopol

- - - - - - - - - -

svaki tvoj priliv banka je duzna da prijavi poreskom a ti si duzan sam da obracnuas porez i odradis munove bla,bla
kada ce nekom iz poreske pasti na pamet da te proverava to je pitanje, ali ako stalno dobijas pare nagazice te poreska da ti nece biti dobro.
msm jako dobro sam upoznat u tu pricu jer sam dobijao uplate od Googla na ime adsensa

Kada vidiš koliko treba da daš za porez ni ne isplati ti se da radiš jer uzimaju više od pola, a od toga nemaš apsolutno NIŠTA, plus sam treba da platiš formulare i put do grada. Ne primam je neki novac, možda jednom mesečno za neku sitnicu što odradim. Kad bih dao državi šta sve traži, šta će da mi ostane? 200 dinara? Onda bolje da stanem u red sa Ciganima za socijalu i ne radim ništa u životu.

Poslednja izmena:
Video sam da imaju svoje kartice,placaju se 10e.
Zanima me sad da li bi mogao ja onda da otvorim mastercard karticu i da radim sve preko nje,da direktno sa nje uplacujem na poker sajt i da direktno na nju prebacujem novac od tamo ? ili da imam mastercard karticu i da sve radim preko skrill-a posto kazete da mi sa njom ne mogu nista.
E sad da li se placa da se ona otvori,tj da li se naplacuje mesecno odrzavanje te kartice ?

Pokusacu da budem maksimalno plastican u objasnjenju.

Da bi mogao da dobijes VISA karticu Komercijalne banke prvo moras da imas neki racun kod njih. Prosto kartica koristi novac koji stoji na racunu za koji je vezana. Skrill Mastercard je vezan za balance na Skrillu. Znaci da bi mogao da koristis taj Mastercard moras imati para na racunu Skrilla.

Na tvom primeru ja bi radio ovako:
1. otvoris racun na Skrilu (to si uradio)
2. verifikj karticu
3. napravi depozit na Skrill (to je faza na slici sto si postavio koja ce biti dostupna kad verifikujes karticu)
4. otidji na taj sajt za poker i odaberi DEPOSIT pa kao opciju placanja SKRILL, ukucas sta trebas i imas lovu na tom sajtu.
5. Igraj poker
6. zaradio si neku kintu i sad izaberi WITHDRAWAL, opet biras Skrill jer si preko njega uneo novac pa na isti nacin moras da ga izneses
7. sad ti je lova na racunu Skrilla i treba da dodje tebi na ruke
8. poruci Mastercard i cekaj 3-4 nedelje da stigne kartica i posebno PIN (salju razdvojeno zbog preventive od nezgodnih postara)
9. stigla ti je kartica idi na bakomat i digni kes, naravno dizes dinare. Karticu mozes koristiti i za placanje u restoranu, benzina, marketima ma gde hoces a da postoji oznaka da primaju Mastercard.

Mozes ti i odmah da porucis karticu ali zasto placati 10 evra unapred kad ne znas da li ces na tom pokeru nesto zaraditi. Bolje prvo zaradi pa ces dalje lako

Naravno prvo dobro prouci limite i proviziju za Mastercard. Ja ti ih ne mogu reci jer nemam tu karticu ali legalno je + sigurno manje placas nego da ti drzava ovde uzme 20% za porez i jos 15% za doprinose pa ako ne znas sam da racuns i popunis obrazac moras i knjigovodju nekog platiti, Moj izbor jos pre 4-5 godina bio je Netellr jer Skrill tada jos nije imao karticu a PayPal nije radio u Srbiji pa sam njihovu karticu koristio za placanje na Amazonu,eBayu itd. Takodje imas Google search pa kucaj Skrill Mastercard iskustva u Srbiji i videces sta ljudi kazu

Poslednja izmena:
Hvala najlepse na objasnjenju.
E sad,ja sam bio lose verifikovao karticu,i sad vise nemam tu opciju i ne mogu preko kartice da uplatim pare,ne mogu da stikliram da preko svoje kartice uplatim (1 post).
Kako ja da zatrazim opet verifikaciju ? I kako ja da proverim koliko su oni meni para skinuli sa racuna ? da li mogu da dobijem na salteru to ? posto je ovo internet kartica,nije bas kao obicne,pare samo sa bankomata mogu da dizem,sa saltera ne mogu,kako ja njima da trazim da mi oni izvade listu da vidim dal mi neko skinuo pare i da mi to izracunaju u evrima da ja mogu opet tamo da verifikujem karticu. Sve sam zasro ....

jesi zeznuo i to posteno
ne ide sa u svet sa dinarskom karticom :lol:
treba sve to da mozes da vidis na izvodu, ja koristim online bankarstvo pa u svakoj sekundi mogu da proverim svoje racune.
pretpostavljam da su ti kod verifikacije povukli evre u dinarskoj protivrednosti sa kursom tvoje banke na taj dan, da li gledaju kupovni ili prodajni kurs ne znam, ali mora pisati na izvodu koji ti sleduje po zekonu na kraju meseca.

Poslednja izmena:
Uff i sta sad da radim ?
dal da krenem opet sve iz pocetka ? imam racun u intezi obican,ziro racun,ali onaj gde nema stalni priliv novca. E sad da li bi mogo preko njega opet da otvorim na skrill-u racun i onda tako preko ziro racuna da ubacujem na skrill ? instalirali mi i aplikaciju da mogu da proverim stanje racuna,bla bla ... I onda sve iz pocetka. da mi skinu,i odma da izvadim stanje i da ukucam tamo. samo ne znam da li bi mogli oni iz banke da mi pretvore to u evre ili dolare,koliko mi ovi skinu sa skrill-a,da ne bude opet pogresna verifikacija.

stvarno ne znam sta da ti kazem, ne poznajem nikoga ko ubacuje pare na internet banke preko dinarskog racuna.
obicno ljudi otvore devizni racun pa placaju sa karticom koja je vezana za njega. Prosto u inostranstvu kupujes recimo nesto sto kosta 100 evra platis sa deviznog racuna i platio si 100 evra + 1,9% sto uzme internet banka kao posrednik. Ja uvek idem preko njih jer ako me prodavac zavrne otvorim dispute i PP zamrzne njegove pare dok se spor ne resi, a da platim karticom mogu se zalist sudu u Engleskoj ako sam tamo kupio tu robu. Pa ko ce se zezat sa tim? zato su ljudi napravili internet banke ali uzimaju i lep kolac sebi.

Ako robu u Engleskoj placam 100 evra sa dinarskom karticom onda ce moja banka moje dinare da prebaci u evre po svom kursu a i sam znas da taj kurs u bankama ide od 118-126 dinara pa ti sad vidi jel ti se vise isplati otici u menjacnicu i kupit evro za 122.5 pa odnet u banku i polozit 100 evra na devizni racun. Prosto u startu gubis 300-400 dinara sto placas dinarima robu umesto u evrima.

Pre nego sto se upustis u nesto trebas prvo dobro proveriti, pitati ljudi pa tek onda kreniti raditi. Jer realno ti si sad zaglavljen. Jedino da ides u banku trazis izvod za tu karticu pa da vidis mozes li tu videti iznos koji je Skrill skinuo za verifikaciju

koliko se secam ja sam platu primao kod Vojvodjanske banke a devizni racun sam otvorio kod Intese. Odrzavanje deviznog nisu naplacivali a dali su mi VISA Electron. Posle kad sam promenio firmu ugasio sam racun u Vojvodjanskoj i prebacio platu u Intesu pa su mi otvorili i tekuci. Ali tome ime 5-6 godina tako da ne znam kako je sad. Raspitaj se.

Poslednja izmena:

Back