Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
uhhhhhh, ogromnaa, dosta peripetija - prostor, treba naci dobavljaca kozmetike sa kojim ces raditi, kupiti aparate i sve ostalo.. mogu ti pustiti linkove ili kontakte ako te zanima..
a sto se tice skole imas ih nekoliko. Ja sam zavrsila Akademiju za estetiku i kozmetiku i bas sam zadovoljna. www.beautyacademy.rs pogledaj, pa okreni i pitaj oko uslova upisa, ja sam davno zavrsila, ne znam da li se nesto menjalo.
Traje godinu dana, prvi semestar su bila predavanja, drugi semestar je bila prakticna nastava koja je veoma dobro organizovana. . Nalazi se na Novom Beogradu. Evo ti sajt akademije www.beautyacademy.rs a imas ih i na facebooku pa ih mozes ih i tako kontaktirati. .
Sve devojke iz moje generacije nisu imale problema sa nalazenjem posla, deo njih su dobile posao preko akademije u spa centrima, neke su otvorile svoje salon (kao jaaaaa ) cak su 2 devojke otisle da rade na kruzer (one su preko akademije polagale za sertifikat). Najbolje je da ih kontaktirate, pa cete dobit sve informacije..