Otvaranje salona lepote

MelinaPavlovic

Početnik
Poruka
1
Zdravo!Htela bih da otvorim salon lepote,i zanima me da li se neko razume u zapocinjanje sopstvenog biznisa.Nemam nikakvu finansijsku ili porodicnu podrsku,i zanima me da li bih mogla da podignem kredit.Imam dosta nekretnina.Ukoliko neko moze da mi objasni sta je potrebno za otvaranje salona,i u kojoj banci da trazim kredit i koji su uslovi za kredit neka mi napise.Bila bih zaista zahvalna!

Zdravo!Htela bih da otvorim salon lepote,i zanima me da li se neko razume u zapocinjanje sopstvenog biznisa.Nemam nikakvu finansijsku ili porodicnu podrsku,i zanima me da li bih mogla da podignem kredit.Imam dosta nekretnina.Ukoliko neko moze da mi objasni sta je potrebno za otvaranje salona,i u kojoj banci da trazim kredit i koji su uslovi za kredit neka mi napise.Bila bih zaista zahvalna!

Nisi navela koliko imas godina, da li si do sada vec imala nesto otvoreno od privrednih subjekata u svojini, da li si trenutno negde zaposlena. To su neke osnovne informacije da bih mogla da ti odgovorim na pitanje. Da li si razmisljala o ciljnoj grupi koja ce koristiti tvoje usluge, kakvo je trenutno stanje u delatnosti kojom zelis da se bavis i konkurenciji?
Ne zelim da te u startu poljuljam, ali jako je tesko vreme za zapocinjanje svog biznisa, kao sto je i tesko danas raditi za drugog, a i biti bez posla.
Imas moju potpunu podrsku da zapocnes svoj posao.

Poslednja izmena od moderatora:

Back