Otvaranje racuna u inostranstvu preko neta

ok znaci da rekapituliramo imamo semu za biznis account u americi koji kosta tonu para
imamo semu za racun u nemackoj ali treba licno da se ide i da se bude rezident
imami semu za luksemburg preko druga trola za 5000 evrica
imamo semu za telefonsko otvaranje racuna na NZ -neprovereno za sada jer nemamo ni broj banke ni koja je banka u pitanju

i na kraju imamo moju kombinaciju koja radi iz srbije i racun na koji sam dobio kreditnu karticu iz amerike a da nogom tamo nisam krocio
i jos mi sve stiglo postom i nakacio i pay pal/amazon i e bay racun i sve to stima vec 5 godina- i zaradio novac na taj naci sto sam koristio taj racun da trgujem on line izmedju e bay i amazona i sve te pare normalno podizao u srbiji

ko god da cita ove postove mislim da ce mu biti veoma tesko da odabere pravo resenje ?

Poslednja izmena od moderatora:
hhhahahah pazi i tebe gopodjice moderator uvatila frka da se ne boogati neko slucajno na krstarici od ''provizija''
nazalost ispade da je ta usluga sada dzabe - znaci neplaca se nista - ja sam to uradio pre 5 godina -i tada je bila neka sica para ali eto proslo vreme pa je sad besplatno tj nista 0
mirno spavaj

GospodŽa......:manikir:
Nije meni frka Boro nikakva...kamo lepe sreće da smo svi bogati a da ne radimo.....samo mi zadajete posla nepotrebnog jer zaista na pdf Mali oglasi postoji podforum "Zaposlenje" "Usluge" itd.....ma svašta ima tamo :)

Ode Gospodža, nakon pročitanih vesti, da radi ono od čega živi....al' ću svrnem u viZitu u pauzicama :lol:

Poslednja izmena:
ok znaci da rekapituliramo imamo semu za biznis account u americi koji kosta tonu para
imamo semu za racun u nemackoj ali treba licno da se ide i da se bude rezident
imami semu za luksemburg preko druga trola za 5000 evrica
imamo semu za telefonsko otvaranje racuna na NZ -neprovereno za sada jer nemamo ni broj banke ni koja je banka u pitanju

i na kraju imamo moju kombinaciju koja radi iz srbije i racun na koji sam dobio kreditnu karticu iz amerike a da nogom tamo nisam krocio
i jos mi sve stiglo postom i nakacio i pay pal/amazon i e bay racun i sve to stima vec 5 godina- i zaradio novac na taj naci sto sam koristio taj racun da trgujem on line izmedju e bay i amazona i sve te pare normalno podizao u srbiji

ko god da cita ove postove mislim da ce mu biti veoma tesko da odabere pravo resenje ?

Ja sam lepo napisala da svaki stranac ( znaci mesto stanovanja i drzavljanstvo nema veze) moze da otvori nerezidentni racun
diljem Evrope, pa tako i u Nemackoj, Austriji,Svajcarskoj ( pretpostavljam i Madjarskoj), ali mora licno da ode. Troskovi su mesecni
za odrzavanje racuna i online poslovanje ( znaci PayPal ti i ne treba) 6 evra mesecno.

Te naucno fantasticne price o svojim zaradama preko Ebay- i Amazona pricaj deci u zabavistu.

Back