Botaničar031
Aktivan član
- Poruka
- 1.248
Evo ja se odlucio da otvorim, pa pitam vas imate li kakva iskustva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekam jos da vidim sta ce biti sa koronom u svakom slucajuTis lud
To svakako brateobavezno dobre plej liste da ne ulazi svaki kreten
i dobar skup zvuk
Pub ce biti na ono sto i treba da bude po meni, a to je ulica u kulturoloskom smislu( znaci rock/punk, hip-hop)obavezno dobre plej liste da ne ulazi svaki kreten
i dobar skup zvuk
Evo ja se odlucio da otvorim, pa pitam vas imate li kakva iskustva?
javi kad bude da dođemTo svakako brate
Pub ce biti na ono sto i treba da bude po meni, a to je ulica u kulturoloskom smislu( znaci rock/punk, hip-hop)
Pa samo ce i biti toceno, da da usaglasavam se.Samo kao musterija.
Atmosfera ti je vaznija od lokacije i toceno pivo obavezno.
Ako imas mogucnosti neka dodatna zabava nije na odmet, npr. bilijar, pikado, veliki TV za prenose utakmica.
Ovde sam najmanje zbog piva isao skoro uvek sa ekipom ispraznili bure.
Nadam se pocetkom leta ako se bude ovo stanje sa koronom unormalilo..javi kad bude da dođem
odlicna ideja da propadnesobavezno dobre plej liste da ne ulazi svaki kreten
i dobar skup zvuk
Lokal će biti u Požegi vamo ja mislim da to niko nikada nije platio xDodlicna ideja da propadnes
i ne zaboravi Sokoj
Tačnije mislim da van Beograda i možda Novog Sad to niko nikad nije platioodlicna ideja da propadnes
i ne zaboravi Sokoj
ne znam, vidim da se po Fejsu preduzetnici masovno zale cak i oni koji nemaju muziku u lokaluLokal će biti u Požegi vamo ja mislim da to niko nikada nije platio xD
Ma trevao ne trebao ja hoću da ga otvorim xDHalo Pozega ,
HALoooooo
Pozega javi se ... ne treba nam pab
Sve koje zeme znam iskljucivo sikaju rakiju ali bas dobroooo je deru![]()
ne znam da li si resio opremanje ali sad je super momenat ljudi masovno prodaju namestaj, opremu jer dosta njih zatvara......Ma trevao ne trebao ja hoću da ga otvorim xD
I verujem u to da će moja priča proći, nego čisto pitam ko kakva iskustva ima sa pabom.
Inspekcija naravno da rade sta im ja tu mogu.ne znam, vidim da se po Fejsu preduzetnici masovno zale cak i oni koji nemaju muziku u lokalu
u ovoj zemlji samo inspekcije "rade" punom parom
odnosno zaostravaju se se sve vise i vise
kazne lete na sve strane
a mislim da je neozbiljno ulaziti u biznis u kom je muzika bitan deo i ne razmisljati o autorskim pravima
E nisam još ni lokal našao, uglavnom čekam da vidim kako će se odvijati ova stvar sa koron tamo negde do majane znam da li si resio opremanje ali sad je super momenat ljudi masovno prodaju namestaj, opremu jer dosta njih zatvara......
Sto se mene tice ne moras da placas uopste, samo nemoj da se iznenadisInspekcija naravno da rade sta im ja tu mogu.
A to za Sokoj bukvalno važi samo za Bgd xD
I to je stvarno problem jer 50 soma nije malo
E nisam još ni lokal našao, uglavnom čekam da vidim kako će se odvijati ova stvar sa koron tamo negde do maja
Bilo bi mi drago da te ugostimJa zelim da zazivi jer bih dosao da popijem pivo i da te ogovaram u rodjenom pabu
salu na stranu. ... Sto pre da ga otvoris i da lepo radi. Samo stpljivo jer kafana ne pravi pare za godinu dve ... Uzdravlje
Ne ne, znam ja za Sokoj odavno, držao je ćalov prijatelj lokal i ja mu to pomenem, kaže on meni; Mali to ti Beogradjani plaćaju, mi jokSto se mene tice ne moras da placas uopste, samo nemoj da se iznenadis