Dosao sam do lokala od 105mkv u najstrozem centru jednog manjeg mesta ,magacin mokri cvor su nesto manje od 20mkv znaci cist lokal oko 85 mkv ,planiram da otvorim tu prodavnicu robe siroke potrosnje ,kako je mesto manje [oko 12-15000 stanovnika ] veliki lanci supermarketa jos nisu stavili svoje kandze na njega , rade samo nekoliko manjih marketa i dosta onih starih malih prodavnica sa velikim cenama tako da ne bih imao neku konkurenciju ,
Pored cene lokala i njegove kompletne dosta moderne restauracije imam u vidu i nabavljanje inventara [koji nije nimalo jeftin ali sta ces] Ali nesto drugo me brine ne znam koliko novca mi treba za robu da se napuni takav lokal ???
Svestan sam da niko ne zna koliko treba bas tacno ali ako je neko cuo koliko treba za neki manji ili veci pa bi srazmerno tome dosao do neke okvirne cifre a neizmerno bih cenio ako neko vec ima prodavnicu da mi da informaciju.
Pozdrav i unapred hvala na odgovorima.
Pored cene lokala i njegove kompletne dosta moderne restauracije imam u vidu i nabavljanje inventara [koji nije nimalo jeftin ali sta ces] Ali nesto drugo me brine ne znam koliko novca mi treba za robu da se napuni takav lokal ???
Svestan sam da niko ne zna koliko treba bas tacno ali ako je neko cuo koliko treba za neki manji ili veci pa bi srazmerno tome dosao do neke okvirne cifre a neizmerno bih cenio ako neko vec ima prodavnicu da mi da informaciju.
Pozdrav i unapred hvala na odgovorima.