Otvaranje lokala, ideje i predlozi

• Začetnik teme Začetnik teme Jovuk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jovuk

Početnik
Poruka
2
Pozdrav svima.
Imam lokal na solidnoj lokaciji i razmisljam da ga pokrenem. Najblizi sam tome da otvorim prodavnicu stocne hrane i hrane za ljubimce i tako to, za ulaganje imam oko 5000e. Ima li neko iskustva u tome, da li se isplati, mozda neka ideja, savet ili predlog.

Sve zavisi gde je lokal......
Ako je blizu škola, onda hamburgeriju ili pekaru, ako je blizu vrtić onda prodavnicu bebi opreme ili igračaka, ako nije blizu škole ili vrtića na 200 metara onda izdaj kladionici, ako je kladionica blizu onda kafić sa dobrim i jeftinim pivom, ako je u selu onda stočna hrana, ako je pored magistralnog puta onda servis i šlep službu...........

Hvala svima na predlozima. Jagodina je grad, u 50m vec postoje dve prodavnice auto delova tako da to otpada a i ne razumem se preterano u to. Put je izuzetno prometan tj prolaze vozila tako da mi za sada i dalje najvise smisla ima hrana za stoku i ljubimce.
jel se razumes u nesto posebno? ima mnogo opcija a mi ne znamo kako izgleda lokacija da bi ti pomogli svaki grad ima pekare, kafice, perionice, apoteke, prodavnice elektro i vodo delova,frizera itd pa vidi sta fali u tom delu i sta ti se cini da bi najlakse moglo da prodje a da se ti razumes u to

Pozdrav svima.
Imam lokal na solidnoj lokaciji i razmisljam da ga pokrenem. Najblizi sam tome da otvorim prodavnicu stocne hrane i hrane za ljubimce i tako to, za ulaganje imam oko 5000e. Ima li neko iskustva u tome, da li se isplati, mozda neka ideja, savet ili predlog.
Pozdrav,zanima me da li si otvorio prodavnicu stocne hrane posto planiram uskoro da otvorim i ja a zanimao bi me neki savet ?

Back