OTVARANJE KUCA ZA UZIVANJE SVIH CULA...

U danasnjem izdanju (19 Avgust 2O16) lista "BLIC",na veliko se pise,o prostituciji nasih devojaka,na letnjem

odmoru.Iznose se podaci,koliko nase "starlete",zaradjuju dnevno,za jednu noc itd.itd.Pa pitam se stalno,ali nemam

odgovora.Dokle ce nas politicko-drzavni aparat,negirati,da prostitucija u nasoj zemlji cveta.Koji su to argumenti,

koje oni iznose,protiv legalizacije prostitucije. Znam,da u tome ima umesane prste,Pravoslavna Crkva,koja ume,ili

nece,da nemoral,pocisti,"ispred svojih vrata". Nije humano,nije moralno,zatvarati oci,pred necim sto je ocigledno:

PROSTITUCIJA DIVLJA SRBIJOM. Legalizujmo to (mozda je zlo),stavimo ga u zakonske okvire.Zastitimo

i zdravstveno i zakonito,i davaoce i primaoce usluga,devojaka,koje se tim poslom i onako redovno bave ali..

van svih zakonskih regulativa.Prestanimo da budemo lazni licemeri.Budimo realni i... priznajmo konacno,da je

to,nasa svakodnevna realnost.

Pa i kriminal je nasa svakodnevnost,a i prodavanje bubrega je pravo coveka da raspolaze sa svojim telom,a opet to drzava sankcionise,pitajmo se zasto...
Jedina situacija gde bi po meni bilo ok da se legalizuje prostitucija jeste da je drzva toliko napredna ekonomski,i na sve druge nacine da zena bira da se bavi time iako je imala sve duge mogucnosti za cvetanje u drustvu,i gde to isto drustvo podstice zene da se obrazuju,da napreduju itd..

.A Bljuc,Kurir i ostale novine su reklame za fuks ei sluze za degradaciju stanovnistva,u smislu da stalno izbacuju clanke sa kljucnim recima,tipa uzas ,pokolj,stasno,pricaju samo o dupetima Kardasijan,i Bljuc zena je nesto najgluplje na svetu,A
Informer je nedavno objavio golu zenu bez cenzure...Znaci zatupljuju,zaglupljuju,zastrasuju i prave povrsne ljude,i niko ih sankcionise jer niko s vlasti nema interes za to...

Evo da ti objasnim nesto uvek ce biti najbogatijeg sloja koji ce ciniti bivsi kriminalci,al to ne znaci da treba o kriminalu da se pise non stop,jer ljudi treba da se vaspitaju da veruju u normalno stanje,jer konstantna izlozenost oblikuje stavove,tj kontra stalnom negativnoscu ti stvaras gore psihicko stanje kod pojedinca i oblikujes mu buduce izbore...Bolje da oblikujes zdravu individu,al za to je zasluzna neka agencija za kontrolu medija,a ona nista ne radi i boli je tuki...

A to je izabrala jer uziva u seksu i ne predstavlja joj problem da se toliko keksa za kes(a ne iz nemastine,loseg vaspitanja,itd,gde ce lepo prva dva puta da se oseti ko da je neko siluje a posle da se navikne na svoje okove i da te ljubi sa smeskom)
A posto zivimo u raspaloj zemlji lealizacija prostitucije bi po meni dovela do jos vece pojave prostitutki,do jos veceg gledanja na mz odnose kao na odnos gde su glavne pare,tj komotno bi ti dosla cerka i pitala a sto je lose da spavam sa cikom za kes ako je to drzava aminovala...Plus to bi zene vise usmerilo ka najlaksem nacinu somobezbedjena,a manje da rade na sebi.Riba bi pre prihvatila svoju njesra sudbu nego sto bi se borila za nesto vise i bolje...
A i znajuci politcare nase verovatno bi i prostitutke ojadili porezima i slicno:lol:..
Dalje sto se tice prostituke ona da oce da se testira na bolesti trestirala bi se,a muskarac da hoce da ih izbegne koristio bi kondom...

Poslednja izmena:
Mada realno uskoro ce da postane popularan ona kapa za VR,pa ce ljudi to da stave i da imaju virtuelni seks kad god..Eno vec je postao bhit u Japanu,a mozda i iskoreni prostitciju,msm kada je danas torent jeftiniji od hleba,kontam da ce isti sistem primeniti ina sex,lakse mi stavim kapu i skinem snimak nego da platim zenu:rotf:

CicaMaca>);bt293752:
Mada realno uskoro ce da postane popularan ona kapa za VR,pa ce ljudi to da stave i da imaju virtuelni seks kad god..Eno vec je postao bhit u Japanu,a mozda i iskoreni prostitciju,msm kada je danas torent jeftiniji od hleba,kontam da ce isti sistem primeniti ina sex,lakse mi stavim kapu i skinem snimak nego da platim zenu:rotf:

ili pilule za lilule...

:zper:

:zcepanje:

Jes ti čitao prekjuče pošto su studentkinje ,kud ćeš povoljnije a ni studenti nisu skuplji; ima za svakog pa ko šta voli nek izvoli.Mrzi me sad da ti tražim link ali ako nisi čitao vredi se pomučiti pa se obavesti o ponudi i cenama na tržištu, možda posle toga nećeš ni ti hteti ništa da se menja a upravo je u toku letnja akcija.Mada kad počne školska godina biće cene još niže je mnoge studentkinje tako obezbedjuju školarinu,bar tako novinari pišu.A kako su detaljno opisali sve menščini da je saznanje iz prve ruke:whistling:

Evo našao sam link pa pročitajte ljudi dokle smo stigli
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/tuga-studentkinje-nude-seks-za-1000-dinara-clanak-2403085

Poslednja izmena:
Sve ljudske delatnosti,ma o cemu se radilo,treba staviti pod zakonsku regulativu. Da prostitucija u Srbiji postoji,znaju i vrapci na grani.

Pitam se,dokle cemo zatvarati oci,pred cinjenicom,da ta "industrija" ljudskim telom egzistira decenijama kod nas. Pa...ako vec postoji,ako je vec

veliki novac u toj "igri",zasto Drzava ne bi donosenjem legalizacije te "delatnosti",pripisala porez od te "rabote" u drzavni budzet.

Back