OTVARANJE BESPLATNIH SATOR KUCICA ZA LETOVANJE SIROTINJE !!!

Stanovnistvo Srbije,mnogo je osiromasilo,i malo ko moze danas,da odvoji novac
za bilo kakvo letovanje.Gest koji je pokazao nas Premijer,da onom ko letuje u
Srbiji,drzava isplati 5,OOO din,dobro zvuci,ali ne resava problem.Obicno nocenje
na ma kojoj domacoj planini,u nekom zaseoku,naplacuje se 2O Evra za noc.

Dakle ta solucija,letovanje "kod kuce".tajkodje je neizvodljiva.S tim u vezi,ja predlazem
sledece.Da drzava,u nekim ruralnim oblastima,podigne satore,namesti krevete na
naduvavanje i pozove gradjane,da te satore besplatno koriste.mera,na licu mesta.

Obecanih 5.OOO din.treba isplatiti svakom,ko prihvati ovaj nacin odmora,jer za taj
novac,moze da se kupi hrana,koju bi korisnici takvog nacina letovanja,ili poneli iz svog
mesta,ili kupili od farmera na licu mesta.

Sto se tice obecanih 5.OOO din.naravno,dobili bi tu pomoc,samo oni,koji imaju platu ili penziju,ispod 6O.OOO din,kako je i predvidjeno.

...ma šta ima sirotinja da živi....ona nije čak ni statistički poželjna , samo svojim postojanjem bruka državu pred svetom....pa ta sirotinja i bogu je mrska....i on joj okrenuo leđa.....eto čak i on ; a može to jednim prstom ruke da ispravi , to njeno siromaštvo - ali on jok ; ignoriše je....ma to trba istrebiti .....i zašta , sem za bruku , postoji ta sirotinja na ovom svetu....da se fale ovaki kako su joj udelili milostinju....pazi majkumu , silna lova....šta se fališ frajeru....a još i ta sića nije tvoja....oteo si je od sirotinje , pa si sad milostif , spasilac - humanista kao jastreb pilićar....ma sve to sa sirotinjom treba istrebiti !...pa da !

Dragi moj LOncar. Eto,teska srca,moram reci,da se ne slazem sa tobom,po pitanju istrebljenja sirotinje. !!!
Kada bi sirotinja,na bilo koji nacin nestala,kako bi se znalo,ko je bogat ??? Sirotinja je mera,za prepoznavanje bogatih.
Dakle,sirotinja mora,i treba da postoji.Samo cinjenica je,da sirotinja ruzi izgled zemlje.

Znaci,treba je dostojanstveno izmestiti,na neku drugu lokaciju.Nesto kao Goli Otok.Ali mi nemamo nazalost otoke.
Mozda bi trebalo pitati nase prijatelje Grke.Oni su u teskoj situaciji,mozda bi za malu lovu,ustupili nama,neko od
njihovih mnogobrojnih ostrva.Tu bi lepo mogla da se smesti,nasa sirotinja,a ne da ovako javno se prikazujuci,brukaju
nase "privredno cudo".

....pa da Lorde , ovo ide tvom projektu na ruku - mislim ovi grčko srpski kolaći....em sirotinju odvedeš na more , masovno - em , ostvariš projekat šatora sa vladinom inicijativom o sirotinjskom turizmu - em braću grke izvadiš i privrednog bankrota....
...domišljato !...nema šta - bravo !....
...šteta što vlast ne bloguje ovde , imala bi mnogo elegantnija rešenja za sve probleme - a ne da se kazandžije , samouki konobari i kuvari izlupavaju !

Dragi i mnogo postovani kolega Loncar. Ovih dana,trebao bi da pocnem da sredjujem kupatilo.Menjam sve plocice,
od poda do plafona.Ku[io sam plocice,od domaceg proizvodjaca.Necu za stranu robu,sa odlivam pare.
Ali,imam jedan problem.Da li mozda znas,nekog keramicara,koga bi unajmio,da mi posao u kupatilu obavi.

Moze i neki keramicar,koji radi u drzavnoj sluzbi,pa da kod mene radi,kada nije na zvanicnoj duznosti.Molim te,
obavesti me,sto pre.

Back