Otvara se "ZARA"!!!!

Nina2:
E da, H&M ima lep donji ves, i to je jedino sto mi se dopada kod njih, ostalo..bakaa :lol: Stavise, kupila sam bila bas onako dve lepe bluzice za baku i jednu fini kosuljicu za tetku tamo. :)

en budi parti brejker, H&M je super! Ja sam kupovala u H&M i C&A u beču, izbor je skroz OK. Imaju lepe košulje, džempere, pantalone i ne baš, a za decu, milinaaaa.
A jedva čekam da se otvori Zara, oni stvarno imaju šta d aponude. Samo da ne bude ko sa Mangom koji je u Bg precenjen i ima jako loš izbor

Queen_:
en budi parti brejker, H&M je super! Ja sam kupovala u H&M i C&A u beču, izbor je skroz OK. Imaju lepe košulje, džempere, pantalone i ne baš, a za decu, milinaaaa.
A jedva čekam da se otvori Zara, oni stvarno imaju šta d aponude. Samo da ne bude ko sa Mangom koji je u Bg precenjen i ima jako loš izbor

potpisujem! i H&M i C&A su ovde u becu dobri. ja tamo kupujem krpice za svaki dan. ipak, nekako mi se malo vise svidja C&A. ne znam kakav je mango u Bg-u ali ovde je super. :wink:

Queen_:
Mango ovde u Bg ne može da se uporedi, izbor je slabiji i skuplje je nego u Beču.

Podrzavam! Ali bas ne moze da se poredi, ni sa Madjarskom , ni sa Nemackom.
Mada ja vise volim H&M, ma obozavam ga, radujem se kao malo dete kad uletim, ne znam gde cu pre.
Zara je ok, malo je skuplja od Manga, mada tamo kupujem bas kad se na nesto odredjeno nameracim, ali u svakom slucaju super sto se otvara i u Bg.

malavelika:
Da li ste srecne kao i ja sto se konacno, konacno, konacno otvara "Zara" i kod nas? Obozavam da kupujem tamo, kad god sam negde napolju, em su im lepe stvari, em nisu (uglavnom) skupe. Jedva cekam januar, iako ga inace mrzim!

malavelika seko - pa šta sad da ti radim kad si predhodno napljuvala ,,klince'' na svaštari zbog ovakih tema a nakon toga sama otvorila sličnu :lol: :lol: :lol:

Ništa, praviću se blesava... E da, i ne mrzim te - kako da te mrzim kad te i ne poznajem :lol:

majcheki:
malavelika seko - pa šta sad da ti radim kad si predhodno napljuvala ,,klince'' na svaštari zbog ovakih tema a nakon toga sama otvorila sličnu :lol: :lol: :lol:

Ništa, praviću se blesava... E da, i ne mrzim te - kako da te mrzim kad te i ne poznajem :lol:

Alo, bre, pa sta je ovo? Jel’ ti to mene malo pratis po forumu? :) Je l’ to imate neki prijemni ispit za mlade izvidjacice, pa ko ne izgubi zivce za 3 meseca na forumu, moze da udje u sestrinstvo “alfa, beta opasnice”?
‘Ajde da ti i ja probamo jos jednom da se razumemo.Ne smetaju mi bre, klinci i njihove povrsne teme, smeta mi sto ih tako glasno i na silu dele sa okolnim zivljem. Ne smeta mi kad neko ima drugacije misljenje od mog, smeta mi kad nekoga ko me i “ne poznaje” to ne sprecava da me izvredja (je l’ sam bese “baba”, odvratna, snob i bolesna?). Na forum dolazim da bi mi bilo lepo, svadja i prepucavanja imam i u RL, a ako su tvoje preference drugacije, pa…sorry baby, ja ti tu fantaziju necu ispuniti. :)
Ako te jos nesto zanima u vezi mog psiholoskog profila, ne moras da mi listas teme (kako li se ja nisam setila da izlistam tvoje, *ebi ga, mora da nisam normalna?!?), pisi na PP, a ja cu najljubaznije odgovoriti, da ne smaramo vise ljude ovde, ni krive ni duzne, ok? :)

Back