Nina2
Domaćin
- Poruka
- 4.676

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nina2:E da, H&M ima lep donji ves, i to je jedino sto mi se dopada kod njih, ostalo..bakaaStavise, kupila sam bila bas onako dve lepe bluzice za baku i jednu fini kosuljicu za tetku tamo.
![]()
Queen_:en budi parti brejker, H&M je super! Ja sam kupovala u H&M i C&A u beču, izbor je skroz OK. Imaju lepe košulje, džempere, pantalone i ne baš, a za decu, milinaaaa.
A jedva čekam da se otvori Zara, oni stvarno imaju šta d aponude. Samo da ne bude ko sa Mangom koji je u Bg precenjen i ima jako loš izbor
JOVANA77:potpisujem! i H&M i C&A su ovde u becu dobri. ja tamo kupujem krpice za svaki dan. ipak, nekako mi se malo vise svidja C&A. ne znam kakav je mango u Bg-u ali ovde je super. :wink:
Queen_:Mango ovde u Bg ne može da se uporedi, izbor je slabiji i skuplje je nego u Beču.
malavelika:Da li ste srecne kao i ja sto se konacno, konacno, konacno otvara "Zara" i kod nas? Obozavam da kupujem tamo, kad god sam negde napolju, em su im lepe stvari, em nisu (uglavnom) skupe. Jedva cekam januar, iako ga inace mrzim!
majcheki:malavelika seko - pa šta sad da ti radim kad si predhodno napljuvala ,,klince'' na svaštari zbog ovakih tema a nakon toga sama otvorila sličnu![]()
![]()
Ništa, praviću se blesava... E da, i ne mrzim te - kako da te mrzim kad te i ne poznajem![]()
I mene to bash zanimalinabg:hoce li sad sve ribe koje su pustosile Mango da predju na Zaru... bash me zanima ... obicno to tako biva kod nas.. cim nesto novo dodje, niko vise nece ni da pogleda ono staro...