Отровано више од 10 паса на Петловом Брду

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шта да ти кажем, неко мора да крене да сређује ствари у овој држави...
Reče lola, kome je pištolj oduzela patrola, pa pošto se iz prethodnoga vidi koliki je filantrop, rešio il' da nabavi zolju il otrova i potamani najveću ljudsku nevolju- bespomoćne napuštene životinje, jer ljudi, bogme, umeju i da uzvrate, a to loli heroju nikako ne paše, mogu i da ga namlate.

И код тровања треба имати стила. Кад ми неко каже могло је дете да се отрује, а кеса са костима (или чиме већ) посутим отровом стављена испод контејнера, мислим смешно, колико мале деце се завлачи испод контејнера?
И уопште, то је лицемерно, очигледно да сви ови власнички пси не би били отровани да су имали корпу (колико знам, птичари су велики пси и по закону су морлаи бити са корпом) и нису били на повоцу, дакле ладно су могли да угрозе децу тамо куда су их шетали, а сад ти исти власници тобож брину за децу јер около има отрова.
Крајње бедно, ако ћемо да скинемо те глупаве маске и говоримо као људи, ја бих рекао сваком власнику да је боље што му је пас ћапио отров него неко дете да је ћапио..

mda, inace se djeca...non stop igraju oko kontejnera...
iskreno, mene bi bilo sramota da otvaram temu ove vrste i komentiram na nacin na koji ti to radis
mogu ti se psi/zivotinje ne svidjati, vlasniciki ili lutalice, to je tvoje pravo
al ovo je onako vec malcice...patoloski...: (

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back