Otrov u sirupu za kašalj? Umrlo 70 dece, hitno pokrenuta istraga!

Атомик™

Srebrna tastatura
Poruka
258.129
Ovo sam citao. I ovaj nece odgovarati. Samo ce preci u neki privatnu kliniku, bolnicu ili dom zdravlja. 99 % ljudi pojma neće imati da je on. I ja ne znam kako lik izgleda osim iz priče medija.
Navodno se tolerise i svaki krimos posto imamo odliv mozgova pa ono da ima ko da radi etc

Ne nego vitamine iz voca i povrca.
Ne pravi se lud teoreticmaru zavera.
Мало сам се нашалио, али не превише, све је мања разлика између тих витамина из кутијица и воћа/поврћа прсканог свим и свачим... То се ваљда зове напредак, развој, цивилизација, шта ли...

Мало сам се нашалио, али не превише, све је мања разлика између тих витамина из кутијица и воћа/поврћа прсканог свим и свачим... То се ваљда зове напредак, развој, цивилизација, шта ли...
Sta ti koristis , cisto belo ? :lol:

Sta ti koristis , cisto belo ? :lol:
То ни из Колумбије не изађе чисто, а док до нас стигне... још најмање штетна испадне активна супстанца. :mrgreen:

Без шале, догурали смо дотле да човјек постаје немоћан... Џаба ти и село и тетка која није ништа прскала кад не знаш ни шта пада с кишом ни шта се све слило у земљу... Добро, мало мрачим, али питај старије сељаке, они и те како памте шта су јели као клинци, а шта сад убиру из своје властите баште.

Back