palermo75
Aktivan član
- Poruka
- 1.277
Izgleda da vecina zena voli tu pozu.. bas voli.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a tek muškarci što se prešaltavaju na tu pozu.... gomora
Izgleda da vecina zena voli tu pozu.. bas voli..![]()
cek da rascistimo nesto pocinjem da se brinem da sam se uzjjebala ovde, mislis na karranje od pozadi u picu jel?
ako si mislio na onu drugu rupu onda da brisem onaj post gore![]()
naravno da ne brises.. to sam i mislio.. u piccu..cek da rascistimo nesto pocinjem da se brinem da sam se uzjjebala ovde, mislis na karranje od pozadi u picu jel?
ako si mislio na onu drugu rupu onda da brisem onaj post gore![]()
kad je nema seksa kao da nije ni bilo. ta poza je meni sinonim za seks sve ostalo je samo put ka njoj
kad je nema seksa kao da nije ni bilo. ta poza je meni sinonim za seks sve ostalo je samo put ka njoj
naravno da ne brises.. to sam i mislio.. u piccu..
Zasto bas ta poza..![]()
zato sto je muskarac mocan u toj pozi a zena bespomocna i sve je nabijeno divljom energijom koja je neophodna za dobar seks.
nije poza dovoljna. odlucujuce je ono u glavi sto zena i muskarac imaju tokom tog cina. ona je izrazava na najbolji nacin taj trip o moci
Omiljena mi je,ali njegove ruke moraju da budu na mojim bokovima ili struku inace nije to to.
zato sto je muskarac mocan u toj pozi a zena bespomocna i sve je nabijeno divljom energijom koja je neophodna za dobar seks.
nije poza dovoljna. odlucujuce je ono u glavi sto zena i muskarac imaju tokom tog cina. ona je izrazava na najbolji nacin taj trip o moci