OTPOR! PONOVO!

OTPOR! - potreban ponovo?

• Da

glasova: 30 50,0%
  • Ne

glasova: 30 50,0%

• Ukupno glasova
    60
  • Anketa je zatvorena .
Optorasi bi trebali da idu u zatvor ( najmanje) .

Otpor je stetna organizacija ,, koja nas je brukala u inostranstvu .
Otporasi su ljenja i bandoglava omladina , Cije su vodje placene od Sorosa, a njihove vodje organizuje Hrvatska obavestajna sluzba .
IA protiv koga treba da radi otpor . U nasem drzavnom aparatu nema nikoga ko nije za EU , pa tako onaj balavi poklic OTPOR DO EVROPE , je u najmanju ruku besmislen .

Dole otpor . :thumbdown:

Auuu al si obavešten,iza kojeg si to grma virio kada im je uletela lova od Šoroša.
Javio ti Radio Mileva,a za HOS pisalo na tarabi u baba- Višnjinoj ulici garant? :lol:

Poslednja izmena:
attachment.php

Prilozi

• Plakat-10godina_s.jpg
    Plakat-10godina_s.jpg
    26,2 KB · Pregleda: 13
Poslednja izmena:
Treba li bi da mi srbi zavrsimo sa otporaskom bagrom jednom za svagda.
Trebali mi Srbi da završimo sa mitovima. Dosta je više slavljenja poraza, slavimo pobede. Jedna anegdota - Đura Jakšić se vozi u fijakeru i stalno sedi okrenut leđima kočijašu i gleda u suprotnom smeru. I pitaju ga što ne sedne preko puta, da gleda lepo i udobnije je, a on kaže - pa gde ste vi videli da Srbin gleda napred, i u budućnost?

Trebali mi Srbi da završimo sa mitovima. Dosta je više slavljenja poraza, slavimo pobede. Jedna anegdota - Đura Jakšić se vozi u fijakeru i stalno sedi okrenut leđima kočijašu i gleda u suprotnom smeru. I pitaju ga što ne sedne preko puta, da gleda lepo i udobnije je, a on kaže - pa gde ste vi videli da Srbin gleda napred, i u budućnost?

koji to poraz, sem 5-i oktobar, mi slavimo?

Poslednja izmena:
Zar Kosovo nije poraz? Slavimo prelazak vojske preko Albanije, dok su ovde Bugari klali sve živo?

kao prvi, mi ne slavimo "poraz" preko albanije mamlaze, vec odrzavamo pomen na one koji su stradali..
znas, ima ovde i onih ciji su dedovi i rodbina stradali tamo, ne slave oni to nego zale idiote (zasluzujes pa nek moderator sankcionise ako hoce)
o kosovu necu jer ne zasluzujes da ti bilo sta objasnjavam.

kakvih sve tipova ovde ima... stra' da te uvati

Poslednja izmena:

Back