zadovoljni kupac
Iskusan
- Poruka
- 5.643
Je li se to meni čini, ili je zeksiv prso???![]()
ko slina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li se to meni čini, ili je zeksiv prso???![]()
Sa koliko ozbiljnosti ovo kažeš???![]()
Optorasi bi trebali da idu u zatvor ( najmanje) .
Otpor je stetna organizacija ,, koja nas je brukala u inostranstvu .
Otporasi su ljenja i bandoglava omladina , Cije su vodje placene od Sorosa, a njihove vodje organizuje Hrvatska obavestajna sluzba .
IA protiv koga treba da radi otpor . U nasem drzavnom aparatu nema nikoga ko nije za EU , pa tako onaj balavi poklic OTPOR DO EVROPE , je u najmanju ruku besmislen .
Dole otpor .![]()
stvarno se nije stekao utisak da si radnik
Trebali mi Srbi da završimo sa mitovima. Dosta je više slavljenja poraza, slavimo pobede. Jedna anegdota - Đura Jakšić se vozi u fijakeru i stalno sedi okrenut leđima kočijašu i gleda u suprotnom smeru. I pitaju ga što ne sedne preko puta, da gleda lepo i udobnije je, a on kaže - pa gde ste vi videli da Srbin gleda napred, i u budućnost?Treba li bi da mi srbi zavrsimo sa otporaskom bagrom jednom za svagda.
Trebali mi Srbi da završimo sa mitovima. Dosta je više slavljenja poraza, slavimo pobede. Jedna anegdota - Đura Jakšić se vozi u fijakeru i stalno sedi okrenut leđima kočijašu i gleda u suprotnom smeru. I pitaju ga što ne sedne preko puta, da gleda lepo i udobnije je, a on kaže - pa gde ste vi videli da Srbin gleda napred, i u budućnost?
Zar Kosovo nije poraz? Slavimo prelazak vojske preko Albanije, dok su ovde Bugari klali sve živo?koji to poraz, sem 5-i oktobar, mi slavimo?
Zar Kosovo nije poraz? Slavimo prelazak vojske preko Albanije, dok su ovde Bugari klali sve živo?