- Poruka
- 4.933
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Branko Usranko i Randjel Nojkic, samo plachete...
Овај форум је давно давно престао да буде нормалан, где може да се води нормална расправа а да нема вређања.
De, ne lupaj. Zvanično mi finansiramo otplatu duga dela naše teritorije.
Регистра, још увек значи штитиш "своје"? Ако, ако.
Po cemu je Kosovo NASA teritorija kada tamo ne sme da nogom kroci srpski Predsednik, srpski vojnik, srpski sluzbenik koji naplacuje porez, srpski rudar koji vadi rudu, kada tamo ne sme da se cuje srpski govor....?
Sta tebi kaze da je to srpska teritorija?
Knjige starostavne od kojih nema ni pisljiva boba?
Idi begaj!
nekako mi nesto nije jasno s tim kosovskim dugovima...ako netko zna, da objasni...
koliko znam Kosovo je dobivalo iz bivse Juge ogromne novce za nerazvijene...
nadalje, dug Juge je sukcesijom podijeljen i mislim da u tim kvotama nisu bivse AP...kao nosioci duga....(tko je koliko ukrao prije raspada je druga prica)..i gdje i zasto se Kosovo dodatno zaduzivalo i pogotovo gdje je taj novac...ili su se neke Kosovske firme zaduzivale, a ako jesu, to nisu mogle bez republicke ili savezne dozvole...u svakom slucaju totalno nejasno; nekako sumnjam da Srbija placa te dugove samo zbog patriotizma...hvala
Pa ovi nasi debili placaju i dugove Kosova koji su napravljeni u posleddnjih 9 godina.![]()
Pa ovi nasi debili placaju i dugove Kosova koji su napravljeni u posleddnjih 9 godina.![]()
Upravo!!!Kada bi Srbija SMELA da prekine placanje kosovskih dugova, Kosovo jenostavno NE BI MOGLO da bude nezavisno!
Ameri im svakako ne bi to placali.
Kosovsku nezavisnost FINANSIRA DRZAVA SRBIJA!