SiIent Bob
Iskusan
- Poruka
- 6.200
S' obzirom da sam se osvrnuo na njihovu boju kože i rasu, tehnički sam neonacista.Ti si fasista, treba te banovati;
a i 500god. smo bili pod Turcima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S' obzirom da sam se osvrnuo na njihovu boju kože i rasu, tehnički sam neonacista.Ti si fasista, treba te banovati;
a i 500god. smo bili pod Turcima.
Čavić, Zimonjić, Tipsarević i Ivanovićka meni liče na Cigane, naravno da to nema veze sa glupostima koje piše autor teme, ali zar se nikad niste zapitali?
...otkud znas da nije obrezan??!![]()
Naravno da bi je odbio.Voleo bih da ti Ana dovati paju, pa bi drugu pesmu pevao, crna moja garava....
Mogu se kladim da je nebi odbio!!!
Nebi ti onda smetalo sigurno, pa i da je ciganka!
Као окорели националиста отписујем јавне личности као нпр. Новак Ђоковић (рекламира iDEU - мало му је пара), Милорад Чавић (реклама за Теленор), Ана Ивановић (''заљубила'' се у чистог ''Србина'')...![]()
Čavić, Zimonjić, Tipsarević i Ivanovićka meni liče na Cigane, naravno da to nema veze sa glupostima koje piše autor teme, ali zar se nikad niste zapitali?
Као окорели националиста отписујем јавне личности као нпр. Новак Ђоковић (рекламира iDEU - мало му је пара), Милорад Чавић (реклама за Теленор), Ана Ивановић (''заљубила'' се у чистог ''Србина'')...![]()
Zašto misliš da te lažem? Ako se ti ložiš na nju ne znači da se ložimo svi.
Lazi neekog drugog, nemoj nas!![]()