YT1RDI
Primećen član
- Poruka
- 532
Као окорели националиста отписујем јавне личности као нпр. Новак Ђоковић (рекламира iDEU - мало му је пара), Милорад Чавић (реклама за Теленор), Ана Ивановић (''заљубила'' се у чистог ''Србина'')...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta cemo sad, da placemo?
Наравно. Смех је увек пожељан.pa zar nije ovo za smeh...???...![]()
Као окорели националиста отписујем јавне личности као нпр. Новак Ђоковић (рекламира iDEU - мало му је пара), Милорад Чавић (реклама за Теленор), Ана Ивановић (''заљубила'' се у чистог ''Србина'')...![]()
A poenta teme koja ce verovatno brzo biti zakljucana je?Као окорели националиста отписујем јавне личности као нпр. Новак Ђоковић (рекламира iDEU - мало му је пара), Милорад Чавић (реклама за Теленор), Ана Ивановић (''заљубила'' се у чистог ''Србина'')...![]()
...u pravu je covek,
zao mi je bre ovih patrijota i okorelih nacionalista,
uvek su tuzni kad se sete da su brazilke katolkinje
![]()
...u pravu je covek,
zao mi je bre ovih patrijota i okorelih nacionalista,
uvek su tuzni kad se sete da su brazilke katolkinje
![]()
Као окорели националиста отписујем јавне личности као нпр. Новак Ђоковић (рекламира iDEU - мало му је пара), Милорад Чавић (реклама за Теленор), Ана Ивановић (''заљубила'' се у чистог ''Србина'')...![]()
Ti verovatno koristiš 064 mrežu, kupuješ samo u Maxi - u (i to samo domaću robu) i prezireš Španjolke...
Okorele nacionaliste treba otpisati. Ti ćeš da kažeš nekome koga da reklamira, a naročito u koga da se zaljubi.
Postavljac teme je izgleda otpisao i Marka Jarica![]()
Ma ne, u patriJotskom zanosu on je heroj, jer ipak on kara tamo neku katolkinju, koja usput i dobro izgleda!
***. patriJotre imaju dvostruke standarde, mada onda nisu prave patriJote!![]()
...mada im nije svejedno kad katolik spanac k... nasu Anu nacionale![]()
...mada im nije svejedno kad katolik spanac k... nasu Anu nacionale![]()
Nema veze, bar nije obrezan kao ti, zar ne, dragash?![]()
![]()
Čavić, Zimonjić, Tipsarević i Ivanovićka meni liče na Cigane, naravno da to nema veze sa glupostima koje piše autor teme, ali zar se nikad niste zapitali?
Такође! А најбоље кад Новак каже на турниру у Америци... "исто је то"Као окорели националиста отписујем јавне личности као нпр. Новак Ђоковић (рекламира iDEU - мало му је пара), Милорад Чавић (реклама за Теленор), Ана Ивановић (''заљубила'' се у чистог ''Србина'')...![]()
Nacionalista sam ali ne vidim, bilo šta loše u svemu ovome.