Otpali rep

mrblack634

Zainteresovan član
Poruka
263
Naime radi se o problemu macke. Pre nekoliko dana je usla u kucu i rep vrh repa do 10 cm joj je bio nekako tvrd i krhk i nisam znao sta da radim pa sam mislio da ce to da smeksa i da ce da se vrati u normalu ali evo posle 2 dana opet kada je usao u kucu nije bilo pola repa dakle pola repa mu je otpalo. Da li to moze nekako da se regenerise i da zaraste ?

mislim da bi trebalo da se posavetuješ sa veterinarom, možda je neki veći problem u pitanju, neke promene na repu...
u svakom slučaju, mačka može sasvim normalno da živi čak i potpuno bez repa.

mislim da bi trebalo da se posavetuješ sa veterinarom, možda je neki veći problem u pitanju, neke promene na repu...
u svakom slučaju, mačka može sasvim normalno da živi čak i potpuno bez repa.

Nije doticni clan za nikakve kucne ljubimce, glupo mi zvuci konstantacija "mislio sma da se se regenerisati", batali drzanje istih bice bolje i tebi i njima, kad se vec nisi setio da odes kod veterinara

Naime radi se o problemu macke. Pre nekoliko dana je usla u kucu i rep vrh repa do 10 cm joj je bio nekako tvrd i krhk i nisam znao sta da radim pa sam mislio da ce to da smeksa i da ce da se vrati u normalu ali evo posle 2 dana opet kada je usao u kucu nije bilo pola repa dakle pola repa mu je otpalo. Da li to moze nekako da se regenerise i da zaraste ?

O, pobogu, pa nije to zzidni guster, da mu izraste novi rep! :dash: Nosi macku kod veterinara da mu sanira ranu, moze on da zivi normalno i sa pola repa, samo ako ga ne zahvati infekcija.

Back