Otok

Mare 32

Početnik
Poruka
11
Pozdrav svima. Zanima me jedna stvar, do pre nekoliko dana sam imao povredu noge oko zgloba sada je to zaleceno ali u medjuvremenu se pojavio otok u predelu od prstiju sve do zgloba ne znam strucan naziv tog dela ali se nadam da razumete. Pijem vec 2-3 dana hemoral i stavljam hladne obloge ali ne vidim nekog boljitka od toga. Da li je taj otok posledica te povrede, inace povredu sam dobio na trcanju verovatno zagrevanje nisam odradio kako treba i od tada me je bolelo, ili je taj otok nagovestaj neceg drugog posto ne pomazu ni hemoral ni hladne obloge. Hvala unapred

Poslednja izmena:
Pozdrav svima. Zanima me jedna stvar, do pre nekoliko dana sam imao povredu noge oko zgloba sada je to zaleceno ali u medjuvremenu se pojavio otok u predelu od prstiju sve do zgloba ne znam strucan naziv tog dela ali se nadam da razumete. Pijem vec 2-3 dana hemoral i stavljam hladne obloge ali ne vidim nekog boljitka od toga. Da li je taj otok posledica te povrede, inace povredu sam dobio na trcanju verovatno zagrevanje nisam odradio kako treba i od tada me je bolelo, ili je taj otok nagovestaj neceg drugog posto ne pomazu ni hemoral ni hladne obloge. Hvala unapred

ne brini nista strasno.mene je to bolelo dva meseca.idi kod fizioterap.

Noga mi je sada dobro ne boli me jedino taj otok koji mi smeta pri hodanju vec par dana se ne sklanja iako pijem hemoral i stavljam hladne obloge, nema nekog boljitka od toga

Probaj sa oblogom od crvenog luka. Isjeckaj ga na listice, pritisni ga (da izadje sok) i previj (nacuh negdje da bi taj luk trebalo i posoliti). Uz to stavi nogu na vecu razinu od ostlog dijela tijela. :D

Najbolje stavi alkoholni zavoj. Znaci preko tog dela noge stavis vatu, prelijes sa rastvorom pola alkohol pola voda i onda preko toga zavoj. Tako par dana nek stoji, kad osetis da se osusi, ponovo malo zalijes sa tim alhoholom i proci ce.

Back