Otok mekog mesa...

Nodi-wolf

Domaćin
Poruka
3.965
Mojoj majci se ipod rebara se javilo nesto kao otok,
kao i na ledjima, ne boli i ne izgleda strasno, vec kao neke dve izbocine...
Bila kod doktora i on joj rekao da ne zna zasto se to pojavilo i da ide na ultrazvuk, da vide sta je to,kaze otok mesnog tkiva... Ova se istraumirala ne zna sta joj je sad, mada meni stvarno to ne izgleda strasno...
Uglavnom imate li predstavu sta bi to moglo da bude da joj kazem da se malo smiri...

Mojoj majci se ipod rebara se javilo nesto kao otok,
kao i na ledjima, ne boli i ne izgleda strasno, vec kao neke dve izbocine...
Bila kod doktora i on joj rekao da ne zna zasto se to pojavilo i da ide na ultrazvuk, da vide sta je to,kaze otok mesnog tkiva... Ova se istraumirala ne zna sta joj je sad, mada meni stvarno to ne izgleda strasno...
Uglavnom imate li predstavu sta bi to moglo da bude da joj kazem da se malo smiri...

ako je meko i pomerljivo sigurno je masno tkivo

ako je tvrdo i neda se pomjeriti na dodir onda predlazhem da se pobrinete i to sto prije to bolje

Pa nema nalaza jer MORA da ceka da se vrati NJENA doktorica sa godisnjeg, ima tu jos dana da se ceka do ultrazvuka....
a ova sto je bacila oko, keva se kune da je rekla MESNOG, jer da je MASNOG mrdalo bi se pod prstima,
tako je ona rekla da joj je doktorica rekla, , e sada sta ona kao hipohondar i zena koja ne zna da izgovori npr.'secund hand' razumela, ja ne znam...
Zato i pitam ovde niko nije napisao da je dijagnoza u pitanju...
I mislim da je to najmanje bitno, ja sam samo pitala sta mislite o tome u nadi da cu je utesiti,
jer sad ne moze nista da uradi nego da ceka...

Pa nema nalaza jer MORA da ceka da se vrati NJENA doktorica sa godisnjeg, ima tu jos dana da se ceka do ultrazvuka....
a ova sto je bacila oko, keva se kune da je rekla MESNOG, jer da je MASNOG mrdalo bi se pod prstima,
tako je ona rekla da joj je doktorica rekla, , e sada sta ona kao hipohondar i zena koja ne zna da izgovori npr.'secund hand' razumela, ja ne znam...
Zato i pitam ovde niko nije napisao da je dijagnoza u pitanju...
I mislim da je to najmanje bitno, ja sam samo pitala sta mislite o tome u nadi da cu je utesiti,
jer sad ne moze nista da uradi nego da ceka...

Izvini, ja sam razumeo da je ultrazvuk uradjen.
Ovo boldovano me zbunjuje. Znaci ne mrda se pod prstima? U smislu, nije pokretno? Mislim, ja znam da sad postavljam pitanja na koja ti tesko mozes da odgovoris jer nisi bila tu da cujes sve, ali savetujem ti da sledeci put ode s njom neko ko nece biti preplasen, pa ce moci da zapamti sta doktor kaze, jer ovako mi sad nagadjamo ne samo sta bi to moglo biti (a i to samo na osnovu opisa) nego nagadjamo i sta je doktor rekao :D
Kao sto je vec receno, moze biti lipom, a u tom slucaju nema mnogo razloga za brigu.

na toj regiji ništa drugo ne može ni da bude. :lol:

s obzirom da regija nije bas savrseno precizirana, ne bih tako lako rekao da ne moze nista drugo.

Poslednja izmena:

Back