sinnke Buduća legenda Poruka 34.455 13.08.2008. u 11:58 - Otmi i brisi #26 micaigoxy: ne idem ni ja...nego rekoh.....da predlozim za svaki slucaj necemo da se svadjamo Kliknite za proširenje... ok oljamol.
micaigoxy: ne idem ni ja...nego rekoh.....da predlozim za svaki slucaj necemo da se svadjamo Kliknite za proširenje... ok oljamol.
NatasaNatasa Elita Poruka 15.620 13.08.2008. u 11:59 - Otmi i brisi #28 sinnke: I po prirodi muskarci su velikodusni i daju, a zene otimaju. Evo npr. sex, kad se torbaju musko svrsi u nju i daje deo sebe (sperma) a zena nista ne daje nego otima tu spermu. Musko se prazni, a zena se puni. Mozda zato zene ne vade kesh da plate turu pica? Kliknite za proširenje... *** to ti je princip relativiteta... ti se isprazniš u minuti ... a ona se puni narednih devet meseci.
sinnke: I po prirodi muskarci su velikodusni i daju, a zene otimaju. Evo npr. sex, kad se torbaju musko svrsi u nju i daje deo sebe (sperma) a zena nista ne daje nego otima tu spermu. Musko se prazni, a zena se puni. Mozda zato zene ne vade kesh da plate turu pica? Kliknite za proširenje... *** to ti je princip relativiteta... ti se isprazniš u minuti ... a ona se puni narednih devet meseci.
sinnke Buduća legenda Poruka 34.455 13.08.2008. u 11:59 - Otmi i brisi #29 NovaIsta: drzite se teme, molim Kliknite za proširenje... Da drzi se, samo se cvrsto uhvati.
Tsuymish Buduća legenda Poruka 31.362 13.08.2008. u 12:03 - Otmi i brisi #30 sinnke: ok oljamol. Kliknite za proširenje... kazem ja manje slichica