otmena ljubicasta

• Začetnik teme Začetnik teme nactu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
numph-piphans-dress-purple--list.jpg

:heart:

nikada ne nosim ljubicasto, mada volim da je vidim na nekome, ali ne u totalu
ne mogu svoj zivot da zamislim bez crne, bele, bez, braon i zelene, i u njima se najbolje osecam
umela sam da obucem crvenu, iako je ne volim i ne stoji mi, ali ne zbog trenda, vec jer mi je tako legla u odredjenom trenutku, i nosim plavu, u kojoj se bas i ne osecam "udobno" ali mi odlicno stoji, pa onda pokleknem pred komenarima :)

Boje koje ne mogu da nosim narandžasta (kajsija boja već može), žuta (zlatna njam, njam :P), i kompjuterski zelena. Crvena mi se sviđa, ali je skoro nikad ne nosim, osim kao lak za nokte:mrgreen:. Ljubičasta je lepa, elegantna i pomalo tajanstvena. Nije baš inventivno, ali bez crne ne mogu da zamislim svoju garderobu, spasonosna boja.

Bez koje boje ne biste mogli da zamislite svoj zivot?U kojoj se najbolje osecate?Koja vam je omiljena i sa cim je kombinujete?
Da li ste ikada zbog trenutnog modnog trenda obukli na sebe boju koju ne podnosite?

- crna
- crna
- crna, sa ljubicastom
- ne

u slucaju da se crna ne racuna kao boja, onda...

- ljubicasta
- ljubicasta
- ljubicasta, sa plavom
- ne

:)

(ne volim zutu i bijelu boju)

Ljubicasto - Block Out
Ti si moja soba
Gledam te iznutra
Zatvorenih usta
Sa recima unutra

Moja noc je bela
Kao mleko iznad nas
Koje curi sa plafona
U oci kao spas

Tvoj pogled sad je vlazan
Tvoja ruka trazi me
Gledam ali kasno
Shvatam da ti je
Ljubicasto lepse kad ti stoji
Ljubicasto vidim te u boji

U soljici od kafe
Sakrio si san
Cedim ga polako
Kroz zube ceo dan

U plucima je smola
Na stolu prazan hod
Iz case prstom vadim
Potonuli brod

Tvoj pogled sad je prazan
Moja majca mokra je
Gledam ali kasno
Shvatam da ti je
Ljubicasto lepse kad ti stoji
Ljubicasto vidim te u boji

Kraljevska i boja inkvizicije. Volim ljbicasto. Najvise volim zutu boju, ali da je gledam, tj. volim detalje u prostoru, zidove, moj krevet je zutonarandzast. Uglavnom nosim garderobu sive, crne, ljubicaste i crvene boje. Leti malo prosarenim. Ne podnosim braon i plavu, tako da nemam nista u tim bojama.

Back