Otkud bre i kako?

Крволок у најкама и тренерци хаха...дизелашу матори. :п
Знам рад! Обучем гумене црвене чизме и хеланке, маску Бетмена, набацим плашт и мајицу..и цео град је мој, а камоли раскантана 26.

Крволок у најкама и тренерци хаха...дизелашу матори. :п
Знам рад! Обучем гумене црвене чизме и хеланке, маску Бетмена, набацим плашт и мајицу..и цео град је мој, а камоли раскантана 26.

RAZVIGORE, ti li si?

:mrgreen:

Ne znam zasto, al imam utisak da je to kancerogenije od obicnih cigara...

Nije kancerogenije, smatra se da su baš taj katran i aditivi koji se koriste u proizvodnji cigareta najveći izazivači raka. Druga stvar koja je dobra kod ovih cigareta je što ni pušač, ni okruženje nemaju više problem sa "pasivnim pušenjem", za koje se takođe smatra da je kancerogeno. Treća stvar je isto od pomoći - a to je mogućnost postepenog smanjivanja količine nokotina, što može biti korisno za one koji hoće da prestanu sa pušenjem.

Poslednja izmena:
E, bas cu da je kupim, da vidim sta ce da se desi. Nesto ne mogu da verujem da moze da zameni obicnu cigaru. Jos sam nepoverljivija kad procitam da je nekom eksplodirala u rukama.

Poslednja izmena:
E, bas cu da je kupim, da vidim sta ce da se desi. Nesto ne mogu da verujem da moze da zameni obicnu cigaru. Jos sam nepoverljivija kad procitam da je nekom eksplodirala u rukama.

Ја гледам ову своју, па се питам, како да експлодира!? Ма, приче за малу децу! Иначе, типу којем је ,,експлодирала'' запалила је и кућу! Смејурија!
Ја, највећа овисница, три недеље сам без иједне попушене обичне цигарете!

Ја сам решила да се одрекнем цигарета, али не и пушења. То сам могла урадити на два начина - да се гребем две до три кутије дневно :), што је немогуће, или да пређем на електронску цигарету. То сам и учинила.

Електронска цигарета ме је коштала 2000 динара и може да траје бар пар месеци, а за цигарете сам давала око 8 000 месечно. То је једино што сам у животу урадила да бих мало скоцкала кућни буџет који је годинама катастрофалан!

...to bih ja mogla, samo nemam pojma ni gde se kupuje ta elektronska, ni kako izgleda.....ako te ne mrzi daj neki link o tome...:)

Завивиси који посао је у питању, проблем су неисплаћена дуговања кад радиш приватно. Зато би сви да раде у државним фирмама. Латиса је писала, просветари који раде хонорарно након редовног посла. Рецимо да могу да скупе 800€ месечно ако су вредни, а ја се радујем кад наплатим посао од 2 сома евра са закашњењем, било је богами и по скоро 2 године, па ти види. Плус државна управа, просвета, здравство који су огрезли у корупцији.

Back