Otkriveni Ajnštajnovi gravitacioni talasi!

Pa i to "otkriće" je na yt. Znači da je glupo...
Ацика од паметног и глупог клипа на Ју-тјубу нимало не сумњам који ће бити твој избор.
Него ајд постави онај клип где тврде да Хирошима није 1945. уништена нуклеарним ударом.:hahaha:

Dajte i ovom čoveku malo pažnje.

A dobro si i ovo rek'o, pogotovo sad otkako sam se proširio i na politiku:D

Moš' misliš da u onoj politici niko realno pametan nema, pa možda i da li ima neko i iole pametan. A sve se samo viču kako su lepi, mladi i pametni:(

A rek'o sam im da se ne može na osnovu finog podešavanja kineskih poslovica glumiti neka pamet, a ne može ni na prevrćenje očima:(

Ali biće da su se zabunili kad sam im rek'o na osnovu čega se pamet može glumiti.
Bre ne znam kako taj vakuum da se nadometne:(

...............................

Tako su fizičari otkrili, na mikro planu, pojave koje nisu mogli da objasne klasičnom fizikom. Jednu klasu tih problema su svrstali u novu granu fizike. kvantnu fiziku. Oko toga je razvijena teorija koja je vrlo uspešno objašnjavala mnoge pojave u mikrosvetu. Ali ta objašnjenja ne rasvetljavaju suštinu postojanja, i dalje smo jednako daleko od nje.

Doduše, pošto se nudiš, prosvetli nas ako si ti zaista jedini koji to možeš.

Dobro zofre, 'ajde, manje više ovo što ja hoću da mogu da objasnim puno toga:( Nego reci ti nama ovde prvo kako ti stojiš po pitanju pojave "kvantne isprepletenosti"?
Nema veze, nećeš da ideš na temu na kojoj se o tome raspravlja, pa dobro:)

Eto vidiš kako RASA77 sa tim barata. Svo vreme se pravi k'o lud na brašno po tom pitanju:zblesav:
On je dečko verovatno i doktorirao neku fiziku, ali za njega je kvantna isprepletenost jedan običan trik koji nije vredan rasprave???

Eto, reci ti meni kako ti gledaš na taj pojam? Ja polazim od toga da je to nešto realno. Ruku na srce, ja taj eksperiment nikad nisam sprovodio, a i inače slabo stojim sa eksperimentima:(

A :ceka:

Poslednja izmena:

Back