Otkrivena besplatna energija DOKAZ crno na belo

Iz istog razloga kao i ovo :
Vestinet.rs » FAKTI » Četiri devojčice iz Nigerije napravile električni generator koji radi na ljudski urin!
Četiri devojčice iz Nigerije napravile električni generator koji radi na ljudski urin!

4. decembar 2012. 13:42 | 5 komentara
Najveći svetski naučni centri potroše godišnje nekoliko milijardi dolara na traženje alternativnih izvora energije, ali naftni koncerni kupuju patente od takvih centara pre nego li oni dođu do nas. Nakon toga takve ideje i tehnologije netragom nestaju, a mi još uvek zavisimo od nafte i plina. Devojčicama iz Nigerije je pošlo za rukom da naprave električni generator koji radi na ljudski urin!

LOL Pa 'ajde imas sve sta ti je potrebno, kuler od kompa i neodijumske magnete u hard diskovima, pa javi ucinak. :mrgreen:

Cak i da upali, to je sve samo ne BESPLATNA energija. Magneti pogotovo neodijumski koji se vide na ovom snimku nemaju beskonacnu energiju. I naravno da bi bili istroseni. cak i da imaju beskonacnu energiju i da je ovaj video realan nemaju nikakvu prakticnu primenu jer elektromagnetno polje moze da menja smer dok magnetno ne moze. Plus sto permanentnih magneta na zemlji ima u ogranicenom broju

Ali ako imas veliku zelju da nabavis magnete precnika 1 metra spremi 30 -40 hilj. evra i dobices luksuzni magnetni ventilator. : p

Poslednja izmena:
LOL Pa 'ajde imas sve sta ti je potrebno, kuler od kompa i neodijumske magnete u hard diskovima, pa javi ucinak. :mrgreen:

Cak i da upali, to je sve samo ne BESPLATNA energija. Magneti pogotovo neodijumski koji se vide na ovom snimku nemaju beskonacnu energiju. I naravno da bi bili istroseni. cak i da imaju beskonacnu energiju i da je ovaj video realan nemaju nikakvu prakticnu primenu jer elektromagnetno polje moze da menja smer dok magnetno ne moze. Plus sto permanentnih magneta na zemlji ima u ogranicenom broju

Ali ako imas veliku zelju da nabavis magnete precnika 1 metra spremi 30 -40 hilj. evra i dobices luksuzni magnetni ventilator. : p

Bitan je mehanicki momenat, odnosno obrtanje bez struje a ako je prleblem skupoceni magneti evo ti dobijanje besplatnog obrtnog momenta bez ikakvih magneta:

Hajde nemojte zaključavati temu dok ja ne pogledam ove video snimke. Sada sam na poslu i nemam pristub Jutjubu, ali od kuće ću pregledati pa ću dati svoj sud.

Pošto sam konstruktor elektromotora i elektrogeneratora, neće mi biti problem da shvatim o čemu je reč.

Usput, nekoliko besplatnih izvora energije: vetar, voda, sunce. Za sve ove stvari, računajte u legalnim okvirima 1000eur/kW instalisane snage za najjeftiniji izvor, a to bi bili:
- vetar i voda i to u sopstvenom razvoju sa nekim premotanim polovnim elektromotorom, čiji se rotor "obogati" magnetima uz neke lopatice turbine (voda) ili neku elisu (vetar) u kućnoj radinosti, sa nekom iole ostvarivom upravljačkom elektronikom, koja obezbeđuje naponsku regulaciju i stabilisanu električnu energiju. Ovi izvori su grubo, najgora varijanta 1000eur/kW instalisane snage i to potpuno nelegalizovano, a sa legalizacijom i projektom, cena skače ladno i na 2000eur/kW instalisane snage.
- Solarne ćelije - to je 2000eur/kW instalisane snage u najjeftinijoj varijanti sa projektom i ugradnjom, bez legalizacije. Verovatno sada ima i jeftinije od toga, jer sam davno pričao sa bratom, koji inače ima svoj mali projektni biro baš za ovakve stvari - projektovanje i izrade studije izvodljivosti.

Svi ovi izvori su besplatni.

Ako neonsku cev približiš dovoljno predajniku radio Beograda (čija je snaga emitovanja 400kW ) ona će svetleti. Ali to ne znači da je besplatno, plaćamo za sad preko pretplate...
Tačno! Da bih besplatno osvetlio ceo stan na taj način, treba mi samo malo duža cev! :hahaha:

Ipak sam odustao, ne zbog malo veće dužine, nego zato što smatram da je fluorescentno svetlo loše.
Pogledaj: "OSVETLENJE I IZBOR SIJALICA I SVETILJKI"

Back