Otkriven motiv pokušaja zverskog ubistva u Španiji (video)

gost 401905

Elita
Poruka
19.065
https://www.krstarica.com/vesti/hro...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

Turisti u španskom letovalištu Kosta del Sol šokirani su posmatrali kako na balkonu jedne od zgrada u blzini luke, muškarac nožem preti drugom, dok mu je krv lila po grudima. Brza akcija lokalne policije izbegla je veliku nesreću i uhapsila Srbina, a evo šta je sve prethodilo ovoj drami!
Istraga je u toku, a prema prvim informacijama, iza napada se krije ljubomora. Napadač je tada nož bacio na terasu, a imao je i nekoliko mobilnih telefona.
:dash:

klao_druga.jpg

Zasto je ovaj dozvolio da bude zavezan? Izgleda mi krupniji i jaci od ovoga sto kolje

a interesantno kako mirno i ponosno zrtva podnosi rezanje grla. A i "ubica" nije zaboravio da stavi kapu kada izadje na Balkon............il je valjda i u apartmanu mnogo Sunca pa stavio kapu i kad gleda TV............

jako ubedljivi snimci, kao i sam dogadjaj.........................................sve po receptu najnovije ROTSHILD medijske strategije : AKO NEMA SENZACIJA IZMISLITE IH......................................".......i sta je sa tim HAARP-om ?.....jesam li ja narucio Tornado za Srbiju u 18 i 40..........? Dva dana nema Tornada i Senzacija i narod vec poceo da razmislja ko mu je uvalio izbeglice....................................................i gledajte da se ta greska sa kapom na balkonu vise ne ponovi................provalice nas , bre.

Back