- Poruka
- 667
jomini, pokrij se malo usima da ti se stolica ne zaljulja previse. I odsad, radi svoj posao ( procitaj gornji post da bi znao sta je tvoj posao ), a komentare o smesnosti reci Svetog pisma zadrzi za sebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta je sa onim drugim delovima koji ne spadaju u sam vrh svetske književnosti? Izgleda da o njima sve vreme pričamo.divlja:E, o ovome ja pricam. Kad ateista postane ono protiv cega se sam bori, i krene da izvaljuje gluposti, a da toga nije ni svestan. Mnogi delovi Biblije spadaju u vrh svetske knjizevnosti. Obrazujte se ili bar razmisljajte sta pisete.
Prednost imaju oni koji su pali sa Marsa u srednji vek, naučili neke stvari, pa onda uskočili u XXI vek, ne shvatajući, da je to što su naučili davno prevaziđeno.toblerone777:Idemo na Mars idemo na Mars.............![]()
jomini:Vidi snajka, ako tebi tvoje obrazovanje dopušta da prihvatiš da su nekog čikicu ubili, pa on oživeo, nemamo šta da pričamo. Razumeš? Ne, naravno.
I pričica da su sve životinjske vrste bile u jednom brodu, pa se lavovi i antilope npr. družili lepo... Da ne pričamo o slatkovodnim i slanovodnim ribama...
Ćuti i pričaj o nekim dečijim pričama. Sa decom.
kako_hocu:divlja, pusti jominija nek brise postove , nek zakljucava, nek uziva, nek leci malo frustracije na ovaj nacin. Tako ce se valjda malo smiriti i to ce smanjiti kolicinu njegove frustracije a samim tim i povecati kolicinu Dobrog u svetu. Neka ga malo, vidis da je sav konfuzan.
kako_hocu:nije , stajao je na prethodnoj strani. a jeste stajao onaj - jomini , vrtji moj post![]()
Snajka, nepristojna si. Da sam poput tebe, rekao bih da je bukva onaj ko te je napravio, ali pregledom mojih komentara se može utvrditi da nisam nepristojan.divlja:Ajmo ispocetka.![]()
Kako tumaciti Bibliju kao bukva by Jomini.
Mitologija, hriscanska ili bilo koja druga, nisu pricice za malu decu. Ko je imao prilike da se upusti malo u teorije kulture i civilizacije moze samo da zakljuci, a i zakljuceno je od strane velikih teoreticara i mislilaca, da su nasi preci, na stupnju razvoja na kome su bili, prikazali svoje iskustvo i poimanje spoljasnjeg sveta onako kako su nabolje umeli. U mitologiji se skriva iskustvo detinjstva ljudske civilizacije, kroz nju nasi preci salju poruke, koje se naucnim metodama mogu desifrovati. Zaobici hriscansku mitologiju i knjizevnost u svom obrazovanju kako nam Jomini savetuje, je ravno pristanku na slepilo. Mrak poput srednjovekovnog. Kako mozes razumeti danasnju civilizaciju, ako ne proucis onu iz koje si nastao?