Ma,da,najlakse je rezati kazne....I sve po svome.
Mislim da nije nesto narocito otkriti kako su i oni ljudi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Romansa:Ma,da,najlakse je rezati kazne....I sve po svome.
Romansa:...A da se greske dogadjaju,svedoci i jedna izjava naseg episkopa,verovatno se secate,veoma neumerena,necu da imenujem,posto je ruzno,ali trebalo bi se ipak secati.
Verujem da se secate,a vezana je bas za pripadnike islama.
Ljudi veruju,vole svoju veru i pogrese ili preteraju...
...Umesto da mrzimo njih,bolje je da volimo sebe.
Jedi Master:Pozdrav Romanso, drago mi je da si opet tu...![]()
Naravno, ljudima religija uglavnom sluzhi za stvaranje sukoba i ratova, Nekada Krstashki Ratovi i Osmanlijski Pohodi, Danas Vehabije, Opus Dei, Obraz... To su sve sektashi koji opstaju na ivici ovozemaljskih zakona, iako su Bozije odavno prekrshili... Verski fanatizam i fundamentalizam u najprizemnijoj formi, To bi sve trebalo zabraniti i ukinuti!!!
Ko veruje, neka veruje za sebe! Najgora zla u istoriji su ona koja su izvrshena u ime Boga!
Josh jedna vazhna stvar: Kad god se verska institucija meshala u vlast, to nije izashlo na dobro!!!
Romansa:Strasno.Ako ima tri zene,to je njegova stvar,a da je vehabija nije...
Ne znam sta ti mirise...
Ne treba da ti mirise loj uopste.
A Zukorlica cu da citiram sve dok govori pametne reci..a to ce verovatno biti zadugo....
Romansa:Pozdrav Dzedaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jednom je muftija Zukorlic rekao:
-Ne postoje verski ratovi ni ratovi zbog vere.
Jer,ratovi se vode i za naftu,ali tesko mozemo reci da je nafta za to kriva.
Romansa:Drugo,ovde se inace bez heklera nista ne moze.
I jos da dodam kako niko nije kriv dok se ne DOKAZE suprotno,pa to valjda vazi i za gospodina Zukorlica.
Naravno,neki bi ga rado uzeli na razmatranje,bez obzira na to koje je mesto na kom se on nalazi.
Trebalo bi malo vise da postujemo ljude,sve ljude,a medju njima i pre mnogih,bas njega.
Ako ni zbog cega drugog,ono zato sto je verski velikodostojnik,no posto ne postujemo ni svoje(poznat je izmisljeni slucaj Pahomije i sl.)
kako cemo druge...
Romansa:Ne znam dal' je ovo neki sarkazam,sta li????