Otkriven bosnjacki teroristicki kamp kod Novog Pazara

P.S.
Onda su problematicni muslimani,Nemci,Htvari,pa mozda i Amerikanci,donekle Englezi,a i Madjari,Italijani.......
A da se greske dogadjaju,svedoci i jedna izjava naseg episkopa,verovatno se secate,veoma neumerena,necu da imenujem,posto je ruzno,ali trebalo bi se ipak secati.
Verujem da se secate,a vezana je bas za pripadnike islama.
Ljudi veruju,vole svoju veru i pogrese ili preteraju.
Mi unutar sebe imamo dovoljno anomalija i sukoba,pa nam je pametnije da se njima i pozabavimo,nego da licitiramo i nagadjamo,jako samouvereno,koji je muftija(po pravilu Zukorlic)naoruzavao vehabije.
Umesto da mrzimo njih,bolje je da volimo sebe.
A sto se tice Zukorlica,zato sam i dosla na temu,posto sam videla da je spomenut,dakle nisam zelela da suzim razgovor na njega vec da ukazem kako se mozda bespotrebno pominje.

Romansa:
...A da se greske dogadjaju,svedoci i jedna izjava naseg episkopa,verovatno se secate,veoma neumerena,necu da imenujem,posto je ruzno,ali trebalo bi se ipak secati.
Verujem da se secate,a vezana je bas za pripadnike islama.
Ljudi veruju,vole svoju veru i pogrese ili preteraju...
...Umesto da mrzimo njih,bolje je da volimo sebe.

Pozdrav Romanso, drago mi je da si opet tu... ;)

Naravno, ljudima religija uglavnom sluzhi za stvaranje sukoba i ratova, Nekada Krstashki Ratovi i Osmanlijski Pohodi, Danas Vehabije, Opus Dei, Obraz... To su sve sektashi koji opstaju na ivici ovozemaljskih zakona, iako su Bozije odavno prekrshili... Verski fanatizam i fundamentalizam u najprizemnijoj formi, To bi sve trebalo zabraniti i ukinuti!!!
Ko veruje, neka veruje za sebe! Najgora zla u istoriji su ona koja su izvrshena u ime Boga!
Josh jedna vazhna stvar: Kad god se verska institucija meshala u vlast, to nije izashlo na dobro!!!

Jedi Master:
Pozdrav Romanso, drago mi je da si opet tu... ;)

Naravno, ljudima religija uglavnom sluzhi za stvaranje sukoba i ratova, Nekada Krstashki Ratovi i Osmanlijski Pohodi, Danas Vehabije, Opus Dei, Obraz... To su sve sektashi koji opstaju na ivici ovozemaljskih zakona, iako su Bozije odavno prekrshili... Verski fanatizam i fundamentalizam u najprizemnijoj formi, To bi sve trebalo zabraniti i ukinuti!!!
Ko veruje, neka veruje za sebe! Najgora zla u istoriji su ona koja su izvrshena u ime Boga!
Josh jedna vazhna stvar: Kad god se verska institucija meshala u vlast, to nije izashlo na dobro!!!

"Гвозденом руком довешћемо човечанство до среће"

Romansa:
Strasno.Ako ima tri zene,to je njegova stvar,a da je vehabija nije...
Ne znam sta ti mirise...
Ne treba da ti mirise loj uopste.
A Zukorlica cu da citiram sve dok govori pametne reci..a to ce verovatno biti zadugo....

Muamer Zukorlic jeste vehabija jer je upravo on doveo i zapatio ovaj radikalni islamski pokret u Srbiji. Pre dolaska Muamera Zukorlica na mesto muftije sandzackog u Srbiji nije bilo niti jednog vehabije.

Takodje dokaz da su vehabije i muftija Zukorlic povezani jeste to sto su vehabije naoruzane heklerima ucestvovale tada u nasilnom preuzimanju zgrade bivse robne kuce Grmija u centru Novog Pazara

To su mogli da vide svi oni koji su se tada nasli na tom mestu

Naravno Zukorlic je pre svega politicar i od njega neces cuti nikada zvanicno da ih podrzava no po delima njegovim jasno se vidi da je on njihov glavni pokrovitelj.

Drugo,ovde se inace bez heklera nista ne moze.
I jos da dodam kako niko nije kriv dok se ne DOKAZE suprotno,pa to valjda vazi i za gospodina Zukorlica.
Naravno,neki bi ga rado uzeli na razmatranje,bez obzira na to koje je mesto na kom se on nalazi.
Trebalo bi malo vise da postujemo ljude,sve ljude,a medju njima i pre mnogih,bas njega.
Ako ni zbog cega drugog,ono zato sto je verski velikodostojnik,no posto ne postujemo ni svoje(poznat je izmisljeni slucaj Pahomije i sl.)
kako cemo druge...

Romansa:
Pozdrav Dzedaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jednom je muftija Zukorlic rekao:
-Ne postoje verski ratovi ni ratovi zbog vere.
Jer,ratovi se vode i za naftu,ali tesko mozemo reci da je nafta za to kriva.

Poređenje ova dva razloga za ratovanje je kontradiktorno. Prvo kaže: "Ne postoje verski ratovi ni ratovi zbog vere." , a odmah po tom: "Ratovi se vode i za naftu..."
Drugo jasno je na koga se misli kada se spominje nafta.

Romansa:
Drugo,ovde se inace bez heklera nista ne moze.
I jos da dodam kako niko nije kriv dok se ne DOKAZE suprotno,pa to valjda vazi i za gospodina Zukorlica.
Naravno,neki bi ga rado uzeli na razmatranje,bez obzira na to koje je mesto na kom se on nalazi.
Trebalo bi malo vise da postujemo ljude,sve ljude,a medju njima i pre mnogih,bas njega.
Ako ni zbog cega drugog,ono zato sto je verski velikodostojnik,no posto ne postujemo ni svoje(poznat je izmisljeni slucaj Pahomije i sl.)
kako cemo druge...

slazem da se da niko nije kriv dok se ne dokaze suprotno ali je Zukorlic glavni osumnjiceni u ovom slucaju, barem za mene.

Svima je jasno da ove uhapsene vehabije nisu mogli nabaviti ono silno naoruzanje, nagazne mine, protivtenkovske granate, plastican eksploziv i detonatore. Oni su bili obicni nepismeni muslimanski isprani mozgovi . Jednostavno nisu ni u teoriji imali kapacitet za tako nesto. Zato treba otkriti ko im je finansijer i ko je nabavio i preneo ono zaplenjeno oruzje u Srbiju. Sto se mene tice svi tragovi vode do Zukorlica.

Back