"Otkrijte nam tajnu kako da ne starimo" - Vera Vang proslavila 72. rođendan

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.207
vw.jpg

Vera Vang je podelila sa fanovima ovu fotografiju sa proslave njenog 72. rodjendana

Vera Vang (Vera Wang) je mnoge svoje obožavaoce uverila da "ne zna kako da stari" nakon što je podelila fotografije sa svog 72. rođendana.

Poznata dizajnerka venčanica obratila se Instagramu kako bi podelila svoje snimke u neonsko žutoj haljini koja se priprema za proslavu sa prijateljima i porodicom.

Ovo nije prvi put da dizajnerka šokira obožavatelje svojim naizgled bezvremenskim izgledom. Davne 2020. godine podelila je fotografije na kojima modelira sopstvene dizajne za Davidovu svadbu, ostavljajući obožavaoce zapanjenim njenom zategnutom figurom.

9b043737229a2807ac08bb3f2fa5f548.jpg

Pa da, Japanci i Kinezi najdugovečniji ljudi a rade kao mravi. Definitivno ima nešto u tom podneblju.
Ima...ja kada sam bila nekih mesec dana na Filipinima...preporodila sam se...verovatno i klima, vazduh...jedes morske stvari, pile, rizu, voce...plivas puno, seckas se puno...cak mi kosa nenormalno narasla...ima nesto definitivno...

Ima...ja kada sam bila nekih mesec dana na Filipinima...preporodila sam se...verovatno i klima, vazduh...jedes morske stvari, pile, rizu, voce...plivas puno, seckas se puno...cak mi kosa nenormalno narasla...ima nesto definitivno...
Ja se kenjkam odavno da idem u Japan. Garant ću da idem, ne znam samo kad.

Klima definitivno, a i nešto verovatno laganiji život bez nekog većeg stresa. I što kažeš dosta su fizički aktivniji.. :)

Back