Nešto o sebi... nešto čega se stidite... nešto što vas tišti... što nemate hrabrosti nekom drugom reći…..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde ti prvi ….Nešto o sebi... nešto čega se stidite... nešto što vas tišti... što nemate hrabrosti nekom drugom reći…..
Sve sam vec napisao na forumu, nema nista viseNešto o sebi... nešto čega se stidite... nešto što vas tišti... što nemate hrabrosti nekom drugom reći…..
Promeni naslov..Nepravilno je OTKRITE..treba OTKRIJTE.Ajde ti prvi ….
Pa liči li na žensko sada?Meni je ujka promenio pol i postao mi ujna.
Naravno Poli... ja sam potpuno nepismen... modovi,ima li neko budan.... ajde ustajanje.... može kafica i posle, prvo da se koriguje naslov u skladu sa sugestijama lektora....
Jok, ni malo....Pa liči li na žensko sada?![]()
aaa, to nikako!!! to ćemo tumačiti kao pesničku slobodu... nemoj tu neko nešto da mi je dir'o, ozbiljno ću se naljutim... ima i vatru da počnem da bljujem, ko pravi zmaj!Da se vratimo na temu ——> vidite li išta bez naočara
Ali treba da otkriješ tajnu o sebi,ne o ujakuMeni je ujka promenio pol i postao mi ujna.
Let's see...Nešto o sebi... nešto čega se stidite... nešto što vas tišti... što nemate hrabrosti nekom drugom reći…..
Kako da otkrijem kad se stidim i nemam hrabrosti. Tražiš nemoguće.Nešto o sebi... nešto čega se stidite... nešto što vas tišti... što nemate hrabrosti nekom drugom reći…..
Lule, pa ovde te niko ne poznaje u RL (to vam je ril lajf)... samim tim ti je i lakše... k'o kad odeš kod onih psihoterapeuta, legneš na krevet, opustiš se, zatvoriš oči i pričaš.... čekaj, nemoj da zatvoriš oči, jer ako to uradiš nećeš moći da kucaš...Kako da otkrijem kad se stidim i nemam hrabrosti. Tražiš nemoguće.
Violetna, jes' ti pročitala uvodni post?! da,da, onaj skroz gore na vrhu.... skrolaj gore, još malo, još, e baš taj.... vidiš, tu piše "nešto čega se stidite..."Ali treba da otkriješ tajnu o sebi,ne o ujaku![]()
Hm, baš i nije "ko kad odeš kod psihoterapeuta". On je ozbiljan čovek.Lule, pa ovde te niko ne poznaje u RL (to vam je ril lajf)... samim tim ti je i lakše... k'o kad odeš kod onih psihoterapeuta, legneš na krevet, opustiš se, zatvoriš oči i pričaš.... čekaj, nemoj da zatvoriš oči, jer ako to uradiš nećeš moći da kucaš...
OkeVioletna, jes' ti pročitala uvodni post?! da,da, onaj skroz gore na vrhu.... skrolaj gore, još malo, još, e baš taj.... vidiš, tu piše "nešto čega se stidite..."
eto ja se stidim tog nemilog događaja i baš mi je laknulo što sam taj nemili događaj mogao da podelim sa svima vama....
Mislis ove crvice, sto se pomeraju po beloj pozadini? Pa naravno da ih vidimo, jos kad se smire, pocnu liciti na slovaDa se vratimo na temu ——> vidite li išta bez naočara
e, sad mi je laknulo.....
Променио пол и удо се за брата+???Meni je ujka promenio pol i postao mi ujna.
ajde poguraj ti da se otvori podforum Ispovedaonica. Ima tu materijala vise nego i u LJIS i u Politiku zajedno.Ajde ti prvi ….
Ваљда тетка?Meni je ujka promenio pol i postao mi ujna.