Барышников
Poznat
- Poruka
- 9.345
ovaj deo je zapravo prvi i uvod u celu priču
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala Džordanu Brunu & crkviHvala Darvinu.
Da, a sutra kase od kači Fristajlo, takvi što gledate bolesne američke filmove prvi vrištite...Skinuo snimak.Obozavam da gledam ovakve stvari.Hvala
Meni simbol liči na dlakavi śupak...ovaj deo je zapravo prvi i uvod u celu priču
Trebalo je da NEKO napravi i Sunce i Zemlju, vazduh, vodu, optimalnu temperaturu....Takoje sve lazu,sunce niti greje niti hladi.
Ovo su dokazi,a ne filmovi gde su ameri pozitivne licnosti,a svi ostali,kriminalci.Da, a sutra kase od kači Fristajlo, takvi što gledate bolesne američke filmove prvi vrištite...![]()
Jeste, a plazma je jonizovan gasPlazma, na tim temperaturama je plazma...
Meni simbol liči na dlakavi śupak...
Si siguran da su elieni?
Da nisu možda ovi iz 4 Zida?
Nemoj slucajno da si im rekao nesto sto nije receno u zadruzi , nepatrioto...To se stalno deshava i zove se protuberanca... e sad ova je bila mnogo velika?
šupak je zvezdana kapija ka višim svetovima.
pitaj nekog šupkoljubca da ti objasni!
A šta su tebi objasnili?
Jel si morao prvo neśto da uradiś?
Jel si video sve zvezde?
Неко са запада, Руси нуму ништа да направу, само да се бију...Trebalo je da NEKO napravi i Sunce i Zemlju,
Znaš ono kad kažu "dim bio toliko gust da si mogao nožem da ga sečeš"Sunce je u gasovitom stanju (vodonik-helijum), kakvi crni komadi![]()
Rus kaže: "mi možemo u orbitu"Неко са запада, Руси нуму ништа да направу, само да се бију...![]()