Otkinulo se parče sunca

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.444
Komad sunca se odlomio i zapanjio naučnike.

Naučnici su ostali zbunjeni nakon što se materijal otkinuo sa površine sunca i stvorio vrtlog nalik tornadu oko njegovog severnog pola.

Izvanrednu pojavu je uhvatila NASA na svemirskom teleskopu Džejms Veb, a tvitovala je dr Tamita Skov, prognostičarka svemirskog vremena.

NYPICHPDPICT000006397208.jpg

Poslednja izmena:
Komad sunca se odlomio, zapanjio naučnike

Naučnici su ostali zbunjeni nakon što se materijal odlomio sa površine sunca i stvorio vrtlog nalik tornadu oko njegovog severnog pola.

Izvanrednu pojavu je uhvatila NASA na svemirskom teleskopu Džejms Veb, a tvitovala je dr Tamita Skov, prognostičarka svemirskog vremena.

A di je sad taj komad Mito, m? :think:

Naučnici su ostali zbunjeni nakon što se materijal odlomio sa površine sunca i stvorio vrtlog nalik tornadu oko njegovog severnog pola.

Gledao sam ranije re NASA snimke i te jake oluje na mesecu,koje izvlace lavu dosta daleko od njega,pa sam mogao predpostaviti jos tada da tako nesto moze da se desi.Bukvalno kulja i vri..

To se stalno deshava i zove se protuberanca... e sad ova je bila mnogo velika?

hoću i ja komadić Sunca...da ga držim u koferu pa kad mi je hladno i nema dovoljno svetla u mom životu samo na trenutak otvorim kofer i sve bude opet u redu...
Можда су тачне теорије да је Сунце одмах испод облака, и неко мотком ударао Сунце и откинуо парче.

Back