Отказивање Евровизије

Шта ви мислите, да ли би требали отказати Евровизију?

• Ukupno glasova
    41
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Због овога што се догађа, не бих волео да овде певају Енглези своје песмице... Нек иду негде другде па нек певају, али не у држави коју су поцепали.

evrovizija je sama po sebi nula od festivala...tkz. popularna kultura...al ovim postom samo pokazujes svoju nezrelost i koliko seresh

pa mudro zbori diff :) i da naravno da je upravu... pa amerikanci imaju najbolje rock/metal il punk bendove dobro shto se tice punka i nashi naraFno kidaju ... al sve u svemu ako treba da se odlaze evrovizija ondak treba i ostali dogadjaji kao exit il festivali koji slede preko leta... Dakle ne ne i ne...

koliko god ja ne voleo onu sabanariju od evrovizije,opet nije fora da se ne odrzi zbog toga.
ako je vec tako miki patrijoto jedna,ondak sta ce nam
mejdeni
metalika
sex pistolsi i svi koji su dosli ili nameravaju da dodju.
odsad pa na dalje samo ce nam dolaziti svirati rusi,spanci i tako neki neopredeljeni.
bravo patrioto veoma mudro zboris....:roll:
Mudro zboris diff, svaka ti dala i ponovo na red stala!

Naravno da ne treba.
To ce biti veliki dogadjaj(ili bi bar trebalo da bude) bitan za zemlju,ali vec je ocigledno da ce ove godine sve biti u znaku politickih desavanja.Jedino ce Rusi,Spanci( i jos poneko) biti lepo docekani:-|

Nisam, bas tako siguran, zato sto ce veliki broj ulaznica biti prodat drugim drzavama, bar sam ja tako cuo (mislim da je to jedan od uslova)...

koliko god ja ne voleo onu sabanariju od evrovizije,opet nije fora da se ne odrzi zbog toga.
ako je vec tako miki patrijoto jedna,ondak sta ce nam
mejdeni
metalika
sex pistolsi i svi koji su dosli ili nameravaju da dodju.
odsad pa na dalje samo ce nam dolaziti svirati rusi,spanci i tako neki neopredeljeni.
bravo patrioto veoma mudro zboris....:roll:

Ne zaboravi KISS :mrgreen:
Ali, da.
Upravo tako

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back