topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.469
Gledala sam hrvatski izbor za pesmu koju ce da posalju na eurosong. Nisu uopste pominjali Srbiju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Због овога што се догађа, не бих волео да овде певају Енглези своје песмице... Нек иду негде другде па нек певају, али не у држави коју су поцепали.
da... i ovako je nikakav dogadjaj, a i u ovakvoj situaciji najgluplje sto moze da se uradi je da se skupi cela evropa i da se svi prave da je sve u redu i da su svi srecni :?
Mudro zboris diff, svaka ti dala i ponovo na red stala!koliko god ja ne voleo onu sabanariju od evrovizije,opet nije fora da se ne odrzi zbog toga.
ako je vec tako miki patrijoto jedna,ondak sta ce nam
mejdeni
metalika
sex pistolsi i svi koji su dosli ili nameravaju da dodju.
odsad pa na dalje samo ce nam dolaziti svirati rusi,spanci i tako neki neopredeljeni.
bravo patrioto veoma mudro zboris....![]()
Naravno da ne treba.
To ce biti veliki dogadjaj(ili bi bar trebalo da bude) bitan za zemlju,ali vec je ocigledno da ce ove godine sve biti u znaku politickih desavanja.Jedino ce Rusi,Spanci( i jos poneko) biti lepo docekani:-|
koliko god ja ne voleo onu sabanariju od evrovizije,opet nije fora da se ne odrzi zbog toga.
ako je vec tako miki patrijoto jedna,ondak sta ce nam
mejdeni
metalika
sex pistolsi i svi koji su dosli ili nameravaju da dodju.
odsad pa na dalje samo ce nam dolaziti svirati rusi,spanci i tako neki neopredeljeni.
bravo patrioto veoma mudro zboris....![]()