Кулиража
Iskusan
- Poruka
- 6.129
To jeste problem, al znas kako je....neko mora da probije led....ne znam sta pametnije da kazem, u pravu si, ali ono "tu bitku cu prepustiti drugima" je losa filozofija.
Na svu srecu se nisam nasao u takvoj situaciji, tako da stvarno ne znam sta pametno da kazem.....ali od neceg mora da se pocne, makar ljudi koji to mogu....a oni nece......
Jeste to losa filozofija, ali ni u zivotu nije sve kao u knjizi da sve mora izaci na dobro.
Prvo sto ces razvlaceci se po sudu izgubiti nekoliko godina zivota i tonu zivaca, a drugo sto su ti ljudi povezani sa svim i svacim i ako je on potkupio sudiju, mozes ti iznositi sve argumente, dzabe ti i 10 zalbi na presudu.
Druga stvar je i inspekcija rada koja bi trebala da izvrsi pregled. Oni nikad nece udariti na mnogo jake i pisati im neke silne prijave, jer se nije jednom desilo da dobiju bombu u kucu ili zapaljeno auto i sl.
Inspekcija ce radi svoj posao za platu, juri male i nesrecne privatnike koji krpe kraj s krajem, jer znaju da ce svaka prijava protiv njih proci, a nece ni dobijati pretnje.
A da neko udari sam, na organizaciju koja je povezana kao macija creva, bas i nije pametna stvar.