Otkazan Evroprajd

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.341

OTKAZAN EVROPRAJD! Vučićević za Pink otkrio: NIJE TRENUTAK DA SE ODRŽI I TO JE ODLUKA DRŽAVE! Preti nam ozbiljna opasnost od rata​

Gej parada u Srbiji neće biti održana zbog trenutne bezbednosne situacije u zemlji i to je zvanična odluka, rekao je u emisiji na TV Pink glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević​

Priča oko Evroprajda je deo specijalnog rata. Vučićević dodaje da je Evroprajd otkazan odlukom vrha države, što je najnovija vest.

Ovo nije trenutak za Evroprajd! On je otkazan do daljnjeg jer za njega nije trenutak. Preti nam ozbiljna opasnost od rata i to je tema od koje zavisi naša sudbina! Isto važi i za Ponoša! Lako je nama iz udobnih fotelja iz Beograda da pričamo o sudbini Srba sa severa KiM. Stavite se u njihove živote i zamislite kako im je - rekao je urednik Informera.

600090_vucko_f.jpg

https://informer.rs/vesti/politika/728528/evroprajd-europrajd-otkazan

Jos jedan razlog vise da pede*ri i pederice arlaucu kako su ugrozeni.
Ne podrzavam povorku, ali je ne bi zabranjivao.
I ne vidim u cemu je problem, pa vec se Beogradom dovljno guzicarilo u proslosti.
Bas sam pitao na drugoj temi da li je problem sto ova parada gologuzana i gologuzanki ima "EURO" predznak i da li bi mozda bilo OK da su dosli pede*ri i pederice iz Ruske Federacije?
Po cemu je tocno ova parada gora od prijasnjih?

Ma pobunili se Hrvati!
Kažu: Ne može Srbija i u ovome da bude lider u regionu kada smo mi
daleko ispred njih. Dozvolili smo gej brakove i usvajanje dece...

Ma pobunili se Hrvati!
Kažu: Ne može Srbija i u ovome da bude lider u regionu kada smo mi
daleko ispred njih. Dozvolili smo gej brakove i usvajanje dece...
Vjerovao ili ne, podrzavam cak i za zapadnoeuropske prilike SDP-njarski ultraliberalni "Zakon o istospolnim zajednicama" (u narodu od milja "Zakon o pederima") ukoliko ostane na ovoj razini na kojoj upravo jeste.
Svoju zivotnu zajednicu ne smiju nazivati brakom i nema usvajanja djece.
Dok tako ostane, zivi bili.
95% tog zakona odnosi se na imovinskopravne odnose, samo sto ljudi bezveze lupetaju o tom zakonu, a nikada ga nisu ni pogledali.

Vjerovao ili ne, podrzavam cak i za zapadnoeuropske prilike SDP-njarski ultraliberalni "Zakon o istospolnim zajednicama" (u narodu od milja "Zakon o pederima") ukoliko ostane na ovoj razini na kojoj upravo jeste.
Svoju zivotnu zajednicu ne smiju nazivati brakom i nema usvajanja djece.
Dok tako ostane, zivi bili.
95% tog zakona odnosi se na imovinskopravne odnose, samo sto ljudi bezveze lupetaju o tom zakonu, a nikada ga nisu ni pogledali.

:hahaha::hahaha::per:

Hrvatska i porodica: Sud odlučio da gej parovi mogu da usvajaju decu

Da im se ne daje toliko na značaju i na paznji ta njihova setnja bi bila minimalno posecena, prosla bi neprimetno..
Nekako mi nije bitno
ni da li ce da se setaju ili nece
a Vučićevića kad vidim i čujem šta priča
ne mogu da odlučim
da li mi je smešno ili mi se plače

Hrvatska je okupirana država...

Zapad nam je krajem 90-ih rekao... Dobit ćete bolje plaće, veće stanove, dobit ćete bolje aute, šarene šoping centre sa zapadnom robom, dolazit će vam naši turisti i ostavljati novac...Ali da biste sve to dobili, morate prihvatiti naše uvjete i naše zakone...

Jedan od njih je i pravo pedera i lezbijki na istospolni brak i usvajanje djece... Promjena spola, rodna ideologija i slično....
I koga briga za neko kršćansko učenje o obitelji i braku, glavno da ja imam stan, auto...

Sotona je rekao Kristu za vrijeme njegove 40odnevne kušnje... "Dat ću ti sva blaga ovog svijeta ako mi se pokloniš"

Krist mu je rekao "Bogu se klanjaj i njemu služi"...

Ljudi na žalost nisu takvi...

Back