totsi
Aktivan član
- Poruka
- 1.138
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je bio jedan od govornika 28.6. pustili bi ga, los mu je marketing...
hrvatske braniteljske udruge ga optužuju zbog četnikovanja za vrijeme rata u jugoslavijiDa je bio jedan od govornika 28.6. pustili bi ga, los mu je marketing...
pa naucio se od vas ovde na forumu.Од кад си ти постао експерт за маркетинг?
Од кад си, под старе дане, добио диплому на Академији младих лидера СНС?
pa naucio se od vas ovde na forumu.
Paa, što to već nisu uradili ?Bravo za Hrvatsku.
Trebaju zabraniti sve koncerte srpskih muzicara.
Ček, ček, pa vi to nas mrzite ?Bravo za hrvate,zabraniti svim gnjurcima da tamo krekecu,a ove pecalbare sutirati u duper dok konobarisu,kao i turiste![]()
Koga mrzim,prelepa biljko?Volim vas(hrvate)kritikujem ovu najezdu srbotjetnikaČek, ček, pa vi to nas mrzite ?
zato ste na ovom forumu ?
Iz mržnje ?
A, ne-ne, mi nikada nismo bili hrvati,..Koga mrzim,prelepa biljko?Volim vas(hrvate)kritikujem ovu najezdu srbotjetnika
Ok,xvala na izvjestjuA, ne-ne, mi nikada nismo bili hrvati,..
a i ne bi,..
'fala na ponudi![]()
Istra se dosta razlikuje od ostatka lijepe njihove?
u ustaškoj prčiji istra je nekako oslobođena zatucanih ljudi, mizeran broj u odnosu na ostatak hrvatske. baba mi je iz istre, lijepa je istra ali te život odnese i tamo i vamo i onamo...Istra se dosta razlikuje od ostatka lijepe njihove?
Pa ne baš kao Vojvodina od Srbije (južno od Dunava), ali slično.
Najlepše mi je bilo na hrvatskom forumu (o biljkama i ribolovu) "Pijani tvor" iz Pule.
I ta pesma Bajagina je tamo odsvirana - u Puli.
Je li Istra najrazvijeniji deo Kroacije ? Znam da Vojvodina jeste u Srbiji - najrazvijenija.
Naravoučenija prepuštam vama.
Bravo za hrvate,zabraniti svim gnjurcima da tamo krekecu,a ove pecalbare sutirati u duper dok konobarisu,kao i turiste![]()
Ne znam,ali bih volio da Hrvatska zabrani ulaz Srbima u novu NDH.Paa, što to već nisu uradili ?