OTKAZ RAFI BENITEZU - DA ILI NE

Da li je Rafael Benitez treba da dobije otkaz?

• Ukupno glasova
    19
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DA I NE.
Glasala sam za da,mada nisam sigurna u moj odgovor.
Zašto da ?Jer se čitav tim zasitio njegove taktike,jer griju klupu igrači kao što je Kjuel (prijatno me iznenadio), a igraju kao što je Crni rekao, Voronjin i slični...I da, klupu grije Babel, iako se nije lako izboriti za mjesto pored TOrresa...treba da igra,odličan igrač.Daje šansu Krauču koji je jad i bijeda, zna da bucne glavom loptu i to je to.Rafa je očajan kad smo kod transfera, Ameri mu dadoše mnogo novca a on ih sve spiska--da kupi neke kvalitetne igrače,ali neke je kupio ''da bi ih kupio''.Naravno,kad Liverpul dobije,dobije, ali kad izgubi to je 3:0 , 4:0 ...Došlo je do zasićenja...I još nešto, pošto Liverpul nije osvajao Premijer Ligu od 1989 ili 1990 ispravite me, dosta je više da se vade na Ligu Šampiona.Sve je lijepo i divno ,ali sramotno je da jedan veliki klub ima toliku ''krizu'' u Premijer Ligi.
Naravano,treba više pojačanja...on je doveo neke šalebajzere koji ne zaslućuju crveni dres...Jedini igrači koji odskaču od klasičnog dobrog igrača su Torres i Gerrard.
Zašto ne?Nije Benitez kriv za sve.Imao je on dobrih momenata ,odličnih bolje rei u Liverpulu.Trofej Lige Šampiona nije mala stvar i finale,ali ne može stalno na to da se vadi.Ove godine,sumnjam da će crveni moći dalje od četvrtfinala.Sumnjam da će Plavci moći dalje od polufinala...Krivi su u vlasnici sa njihovim glupiranjem i igrači,ali jedno je sigurno.
Novi menadžer bi mogao da dođe na klupu Liverpula.Pitanje je ko?Ne neko kao Ranijeri,čovjeka volim,ali njemu treba dosta vremena da napravi ekipu.Sumnjam da bi Ameri to tolerisali,a navijači Crvenih su žedni za Premijer LIgom(moje tumačenje).Treba dovesti Britanca,sa kvalitetom i iskustvom. Neka to bude Martin O'nEIL ili David Moyes ,što će ići malo teže pošto je čovjek menadžer EVERTONA.Ne mora da bude Britanac ustvari,ali neko ko poznaje Premijer Ligu i ko može da se dobro snađe u Ligi a ne samo u Kup takmičenjima.Tako da ako pitate mene,Huande rAMOs ne dolaziu najbolji obzir.
I ne daj bože da dođe u Čelzi to bi bio kolaps...da kucnem u drvo...pu-pu-pu.
Benitez mi je simpa...i mislim da je dobar menadžer ,ali za njega nije Čelzi i ništa nam ne treba.

Evo ko bi ga mogao zamjeniti:
Martin Jol:Nije neka zvijezda ,ali je definitivno dobar menadžer...Ako ne vjerujete,mnogo je uradio dobrih stvari u Totenhemu prošle sezone http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Jol
Luis Van Gal: DObar menadžer, sa dobrom biografijom.Možda nema iskustva u Premijer Ligi,ali ko zna...http://en.wikipedia.org/wiki/Louis_van_Gaal
Rud Gulit-Dobar igrač,menadžer i nadam se da ne bi došao kod vas jer je plavac :evil: kako god...dobar igrač & menadžer ima iskustvo u Premijer Ligi, sada je u LA Galaksiju...:mrgreen: http://en.wikipedia.org/wiki/Ruud_Gullit
Kike Flores-Da ne ispadne da samo volim Holanđane...Znate i sami,dobro vodio Valensiju,četvrt finale bla bla bla...Rafa je bio menadžer Valensije baš kao i Flores :)
Dejvid Mojs-Odlične rezultate sa Evertonom, lijepo igra, Britanac, ima iskustva u Premijer Ligi...
Martin O Nil-Dobro vodi Aston Vilu ima dosta iskustva u Premijer Ligi i uopšte...
Kako vam se čini?Koga biste od ovih mojih kretena...nisam htijela da pomenem MVB-a ...on je za nas :mrgreen:
A koga vi predlažete fanovi Liverpula,baš me interesuje koga bi Crni za tu pozciju :)

anketa se zavrsila i Rafa je pobedio sa 11-8, hvala svima koji su ucestvovali u anketi ma za koju opciju glasali
42,11% ljudi sa ovog foruma koje interesuje Liverpool je za to da on ode (citam onaj podatak koji me interesuje)
sara se setila jedne reci koje ja nisam mogao da se setim -zasicenje-
e pa ja sam sit od igre bez igre
Onil je moj (vidim i sarin) prvi predlog, a drugi je Shaft, trener Verdera, naravno u paketu sa Dijegom
Van Gal (pitaj Barsu), Gulit (pitaj Barezija), Jol ne dolaze u obzir
Floresa nisam pratio, a prelazak Mojesa je nemoguc
sve u svemu videcemo kako ce se situacija razvijati
ova tema bi trebala uskoro da se zakljuca jer sam trazio dozvolu na 5 dana, a oni su prosli (cisto zbog neke vrste discipline)
Hvala jos jednom i kuckamo se na temi crvenih

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back