DA I NE.
Glasala sam za da,mada nisam sigurna u moj odgovor.
Zašto da ?Jer se čitav tim zasitio njegove taktike,jer griju klupu igrači kao što je Kjuel (prijatno me iznenadio), a igraju kao što je Crni rekao, Voronjin i slični...I da, klupu grije Babel, iako se nije lako izboriti za mjesto pored TOrresa...treba da igra,odličan igrač.Daje šansu Krauču koji je jad i bijeda, zna da bucne glavom loptu i to je to.Rafa je očajan kad smo kod transfera, Ameri mu dadoše mnogo novca a on ih sve spiska--da kupi neke kvalitetne igrače,ali neke je kupio ''da bi ih kupio''.Naravno,kad Liverpul dobije,dobije, ali kad izgubi to je 3:0 , 4:0 ...Došlo je do zasićenja...I još nešto, pošto Liverpul nije osvajao Premijer Ligu od 1989 ili 1990 ispravite me, dosta je više da se vade na Ligu Šampiona.Sve je lijepo i divno ,ali sramotno je da jedan veliki klub ima toliku ''krizu'' u Premijer Ligi.
Naravano,treba više pojačanja...on je doveo neke šalebajzere koji ne zaslućuju crveni dres...Jedini igrači koji odskaču od klasičnog dobrog igrača su Torres i Gerrard.
Zašto ne?Nije Benitez kriv za sve.Imao je on dobrih momenata ,odličnih bolje rei u Liverpulu.Trofej Lige Šampiona nije mala stvar i finale,ali ne može stalno na to da se vadi.Ove godine,sumnjam da će crveni moći dalje od četvrtfinala.Sumnjam da će Plavci moći dalje od polufinala...Krivi su u vlasnici sa njihovim glupiranjem i igrači,ali jedno je sigurno.
Novi menadžer bi mogao da dođe na klupu Liverpula.Pitanje je ko?Ne neko kao Ranijeri,čovjeka volim,ali njemu treba dosta vremena da napravi ekipu.Sumnjam da bi Ameri to tolerisali,a navijači Crvenih su žedni za Premijer LIgom(moje tumačenje).Treba dovesti Britanca,sa kvalitetom i iskustvom. Neka to bude Martin O'nEIL ili David Moyes ,što će ići malo teže pošto je čovjek menadžer EVERTONA.Ne mora da bude Britanac ustvari,ali neko ko poznaje Premijer Ligu i ko može da se dobro snađe u Ligi a ne samo u Kup takmičenjima.Tako da ako pitate mene,Huande rAMOs ne dolaziu najbolji obzir.
I ne daj bože da dođe u Čelzi to bi bio kolaps...da kucnem u drvo...pu-pu-pu.
Benitez mi je simpa...i mislim da je dobar menadžer ,ali za njega nije Čelzi i ništa nam ne treba.