Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
No nismo,ja ranije nisam ni pljuvao osim malo zbog namestene nezavisnosti i fashizma u CG...........samo malkice takoreci nisam uopste..........a sada sam udesetostrucio.
ko nema u glavi ima na internetu...apropo ''mashtarija'' ..malo da se informishesh..vidim da ti je dosta toga nejasno..ali nema veze ja cu da ti objasnim sve
Prvo jako malo verujem da cu 30 000 ljudi izgubiti posao.
Pa gde drzavni sektor, industrija ili tourizam. Ili je to odjednom ili je to proces. Ako drzava malo skine kilazu to je bas i dobro samo ne u doba recesije. Nasa idiotska vlast danas ima vise drzavnih sluzbenika nego u najgorem vremenu komunizma gde su ljudima placali platu da gleda sat kako polako ide na neki od 10 toplih obroka. U kapitalizmu imas da radis 8 sati i nesto da stvoris nekoliko ljudima da prodajes ili da namestas frisuru. Pa i tako i treba u p. m. To sve ce neko drugi opet koristiti.
I nemoj te se smejati ipak crna gora uvozi oko Miljardu iz srbije najvise od svih drzava sveta pa ako pukne CG onda cu i da osetu oni koji rade kod euro creme ili plazma.
Cak Mleko dolazi iz BG. Pa hajde osim Niksicko pivo nista crno gorsko nisam video u Srbiji.
Mi smo zavisni od CG a CG od Rusa.
Ipak Rusi su jako postavljeni nemaju drzavni dug imaju velike rezerve ako treba celu Rusiju da modernizuju dok ne krene ekonomij opet bez drzavnih para.
Jako gresis Reckless pukne cu i male drzave ko sto je Austija ona savisi od nemaca tako da kad nemacka malo kasnle Austrija dobije Grip.
Male drzave su previse zavisne od izvoza velike ipak proizvode evikasno i za sopstveno trziste.
Moli mo se boga da je dobro CG i Srbiji.
Posebno Srbiji iako sam zamalo izgubijo nadu mi smo previse demokratsko drustvo postali kolko partija imamo da mi neko kaze.
Čemu ovolike teme o Crnogorcima?Većina nas je prestala da ide na njhovo more.Šta me briga ako oni jedu same sebe.Samo treba zabraniti da bezveze vršljaju po Srbiji,kažnjavati policajce ako ne rade svoj posao i to je to.
Što se tiče toga hoće li ovo ili ono,baš me briga.