Otisla je na isto mesto gde i ona pre nje.

Ma nisi ti razumela, mislio sam tim reci da je lako naci zenu sa kojom ce biti po njenom, treba naci zenu koja ce znati do kud moze.

Ali ne da mi se razglabati o ispricanim stvarima. Prica mi je interesantna ako ne moram bas sve crtati sagovorniku.[/QUOT
Razumela sam ja tebe sta si hteo da kazes..ali mozes li jednom sebe zapitati..Onako sebe,intimno,nasamo..zasto si toliko ogorcen..zasto mislis da je zena kao zena bezvredna da zivi..da je nesposobna poput amebe i da jedina zenina karakteristika koristoljublje...zasto to radis sebi..

Ma nisi ti razumela, mislio sam tim reci da je lako naci zenu sa kojom ce biti po njenom, treba naci zenu koja ce znati do kud moze.

Ali ne da mi se razglabati o ispricanim stvarima. Prica mi je interesantna ako ne moram bas sve crtati sagovorniku.[/QUOT
Razumela sam ja tebe sta si hteo da kazes..ali mozes li jednom sebe zapitati..Onako sebe,intimno,nasamo..zasto si toliko ogorcen..zasto mislis da je zena kao zena bezvredna da zivi..da je nesposobna poput amebe i da jedina zenina karakteristika koristoljublje...zasto to radis sebi..

Ne ne. Nije ona nesposobna, nego nece a to su dve razlike ogromne.

Pa zasto se samo kod nas toliko zene montiraju, kako ne provede pola dana u radu po kuci nego u sminkanju, jer zeli sto bolje izgledati, a bas toliko dobro izgledati moze samo zato da postigne bolju cenu na trzistu.

..ne znam odakle si..gde zivis..ako zivis u civilizaciji..ajde izadji sad vani..prodji pored prodavnica,butika,posta,pekara,kafica..jel tu rade samo muskraci..aha,da samo muskarci jer su zene u kuci sminkaju se...

Slusaj imaj svoje misljenje jer tako i treba. Je-bes coveka koji nema svoje misljenje, nego zivi iz tudje glave.

Meni nikad nije bila namera da se sa nekim svadjam i napusavam. Svako gleda zivot kako njemu pase, a ja se trudim da ga vidim sto realnije.

Ako se dobro pazis manje su ti sanse da pogresis, a ako greska dodje, sta mozes to je onda visa sila.

Ne ne. Nije ona nesposobna, nego nece a to su dve razlike ogromne.

Pa zasto se samo kod nas toliko zene montiraju, kako ne provede pola dana u radu po kuci nego u sminkanju, jer zeli sto bolje izgledati, a bas toliko dobro izgledati moze samo zato da postigne bolju cenu na trzistu.
U ovome ima istine....ali ima i u tome da se muskarci boje samostalnih zena...tako da isto vazi za oba pola,kad generalizujemo..no,no generalizacija;)

Ni ja se ne svadjam niti zelim..samo ovo ti je osveta sto sam zbog tebe sjebala lak na noktima..;)..samo ti misli kako hoces i sta zelis..tako je naj bolje..

Pa o tome ti pricam svo vreme. Moje misljenje mene spasava problema u buducnosti.

Evo ti primer.

Kako fizicki posao da bude laksi? Vrlo lako, dobrom organizacijom - zato i postoje inzinjeri.

A kako nastaje dobra organizacija? Tako sto neko misli i razmislja kako ce sta napraviti.
Samo volovi ulaze na livadu kao volovi, pa imaju srece ako je na toj livadi samo trava a ne neko sa satarom.

a ponekad i nije tako lose imati u sebi toliko gorcine... na kratko... jer nas to moze probuditi... naterati da radimo i napravimo nesto bolje... nesto sto cemo, u perspektivi, podeliti sa nekom nama posebnom osobom... kad se pojavi... ali, ako se ta gorcina dugo zadrzi, to je vec strasno... onda nas obuzme... cele... pusti korene... i ne moze da se iskoreni vise nikad... i onda nam niko nikad nije dovoljno dobar... i onda mislimo kako se sve urotilo bas protiv nas... i uvek je neko drugi kriv... a nije... nikad...

a ponekad i nije tako lose imati u sebi toliko gorcine... na kratko... jer nas to moze probuditi... naterati da radimo i napravimo nesto bolje... nesto sto cemo, u perspektivi, podeliti sa nekom nama posebnom osobom... kad se pojavi... ali, ako se ta gorcina dugo zadrzi, to je vec strasno... onda nas obuzme... cele... pusti korene... i ne moze da se iskoreni vise nikad... i onda nam niko nikad nije dovoljno dobar... i onda mislimo kako se sve urotilo bas protiv nas... i uvek je neko drugi kriv... a nije... nikad...
crno..da crnje ne moze...a nije tako...nikad...slazem se sa tobom Rile:bye:

Back