Otirach

Xandra.x

Početnik
Poruka
9
Da li vam se ponekad cini da ste poput otiraca za noge, pa kako kome padne na pamet on ih obrise o vas?
I vi tako cutiiteee, trpitteee i jednog dana vam pukne film
Sta onda?:confused:

Ma VODI JE KUCI DA ... uh pardon,to nije ta tema. Ma salila se teta Djana. teraj bre sve de gov...re u tri lepe. ko gazi po tebi,samo ovo kazes,mali idi duvaj. hehehehe salim se

Ma kazes mu samo,jel hoces otirac,eve ti. I uzmes otirac i nabijes mu u nos.:super::super::super:

Treba biti dosledan i imati obraz..iako je posao u pitanju ne dozvoliti nikom da pravi od nekoga otirac..ne treba skupljati gnev u sebi vec naci balans i prazniti negativnu energiju na vreme:ok:

Da li vam se ponekad cini da ste poput otiraca za noge, pa kako kome padne na pamet on ih obrise o vas?
I vi tako cutiiteee, trpitteee i jednog dana vam pukne film
Sta onda?:confused:

Eto ti sad! A ja ne mogu da ćutim, pa da mi život zavisi od toga! :lol:

(Mnogo sam dobra, u smislu da svakog mogu da razumem, čak i kada ne odobravam ono što radi, i hoću uvek da pomognem kad treba, ali ako samo posumnjam ...da me neko zloupotrebljava - obično misle da je opet počelo bombardovanje :mrgreen:)

I ja svima pomazem i sve ucinim sto mi neko trazi i 100 puta mi je pukao film,ali zaboravim na sve i ponovo isto.Pokusavala sam da to promenim,ali nema sanse.Uvec cu biti glupaca.:(

Back