otimačina

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

minon

Legenda
Poruka
59.497
...pre svega dobro jutro želim... :)

...rano jutros sam prisustvovao jednom nemilom dogadjaju... borbi oko farbanja jaja, recimo... :cry:

...ako bi se slučajno našla neka druga žena koja želi da vam preotme vaše sveto pravo na farbanje jaja... jer to bolje radi ili šta već...

...da li biste se borili da to pravo sačuvate... ili...?

Ko se otimao - žena i svekrva?
Verovatno nije zbog jaja nego je pitanje jurisdikcije, tj. svađa što se neko muva na tvojoj teritoriji...
Rekla bih: ja se nikada ne bih svađala oko takve gluposti... ali sada već znam da to nije tako lako - mnogo zavisi od toga kakva je žena koja hoće da ti otme jaja (kako je ovo simbolično) i od mnogo drugih faktora...

Ko se otimao - žena i svekrva?
Verovatno nije zbog jaja nego je pitanje jurisdikcije, tj. svađa što se neko muva na tvojoj teritoriji...
Rekla bih: ja se nikada ne bih svađala oko takve gluposti... ali sada već znam da to nije tako lako - mnogo zavisi od toga kakva je žena koja hoće da ti otme jaja (kako je ovo simbolično) i od mnogo drugih faktora...

...pa po galami koja se čula, pomislio sam isto što i ti žena-svekriva... nije mi baš bilo blizu pa nisam mogao dobro da procenim... ali po fajtu koji je usledio rekao bih da su bile žena-žena... :cry:

Veliki je pritisak na oficijelnu porodičnu farbačicu jaja... Mlade farbačice stalno stasavaju i pristižu, preteći (pomoću novih tehnologija farbanja) da preotmu titulu i primat. Farbanje lukom je već passé, a dovoljno je i da jednom ljubičasta ne ispadne baš ljubičasto pa da višegodišnjim trudom stečena reputacija bude zaboravljena.

...pa po galami koja se čula, pomislio sam isto što i ti žena-svekriva... nije mi baš bilo blizu pa nisam mogao dobro da procenim... ali po fajtu koji je usledio rekao bih da su bile žena-žena... :cry:

Ha ha, znači jetrve.:zcepanje:

Mogla je svaka svoja da ofarba. Možda su se svađale oko toga čija su veća? :think:

Ko je pomenuo kokoške? ;)

...nem pojma, ova gospodža spominje noja...

nata-v.jpg

Back