Otezano disanje

• Začetnik teme Začetnik teme _cat_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam isti problem sa disanjem i to od prosle zime...Zbog toga sam imala i vrtoglavice i znojenje... Uradila sam krvnu sliku i ispostavilo se da imam manjak gvozdja i da sam anemicna i neki lekari su rekli da je mozda od toga, dok drugi kazu da je to na nervnoj bazi. Opet su poceli isti simptomi od skoro (celog leta nisam imala). Brzo se iznerviram, mozda je malo i zbog skole ali i ranije sam se brzo nervirala i isla u skolu pa mi nije bilo tako. Nocu normalno disem, ponekad pre nego zaspim "zaboravim" da udahnem pa mi se malo zavrti u glavi. I ujutru normalno disem, a vec u toku dana krece otezano disanje bez obzira da li sam se iznervirala ili ne. Mada, primetila sam da jos teze disem u stresnijim situacijama. Mlada sam, imam nepunih 17 godina i mislim da ne bi trebalo da imam problema sa tim, ali imam. Inace, sve je to pocelo kada sam prosle zime imala veliki stres.

isti slucaj i samnom :) nedostatak gvodzja,ali zato hemoglobin dobar(jer je on zaduzen za disanje)) sto opet otklanja sumlju da je gvozdje u pitanju.sve sam proverio pluca,srce ekg dobar, stitnu zlezdu koja je malo uvecana,ali su t3 t4 tsg hormoni i antitela ok, pa tme ni ona nije u vezi sa disanjem,zatim sam proverio arterije psihu i opet dolazim na nulu.neznam uzrok.vadio sam krv nekoliko puta,ali imam sad jos da proverim slobodno gvozdje i gvozdje u limfi iz istog uzorka,i stolicu kako bi se videlo da li gubim gvozdje sitnim krvasrenjem,jer cak iako je hemoglobin dobar manjak gvozdja u rezervama moze praviti simptome,a sobzirom da mi se na uzni pojavilo kao da sem se ugrizao to je jos jedan znak da je gvozdje na rezervama.koksaki virus iskljucujem jer ja imam smetnje i pre fizickog zamora.svaki 5 ili 10ti put uspem da zenem ili udahnem punim plucima.nocu lepo spavam i dok lezim ujutru je super.kako ustanem i dan krene da odmice disanje se vraca na uobicajeno 70 %udaha.uskoro radim exo srca pa cu vidim dalje...ako nesto saznam sto ti moze biti od pomoci,javljam :) javi i ti ako ima sta novo...

Zdravo!

Ja imam problem, bila sam prehladjena, vec dve nedelje, jak bol u grlu, grebanje, curenje nosa, ali i kasnije zapusenost, toliko da me je dovelo i do gusenja, posto mi je lakar dao neke lekove, isla na inhalaciji, verovatno se grlo samo zalecilo, ali nije se olecilo, evo vec posle nedelju dana opet isti problem, osecamo slem u grlu i malo manji bol od prethodne prehlade, i opet isto gusenje. Mozete li mi pomoci?

Zdravo!

Ja imam problem, bila sam prehladjena, vec dve nedelje, jak bol u grlu, grebanje, curenje nosa, ali i kasnije zapusenost, toliko da me je dovelo i do gusenja, posto mi je lakar dao neke lekove, isla na inhalaciji, verovatno se grlo samo zalecilo, ali nije se olecilo, evo vec posle nedelju dana opet isti problem, osecamo slem u grlu i malo manji bol od prethodne prehlade, i opet isto gusenje. Mozete li mi pomoci?

Koje lekove ti je prepisao lekar?

Back