Ma to je malo specifično, dešava se. Nama se desilo u Sutomoru jedne godine, prepuna plaža, sve peškir do peškira, ja ustao ispod suncobrana i krenuo da kupim po picu i sladoled. Žena se sunčala i nije obraćala pažnju na dete, mali krenuo zamnom i ako sam mu rekao da sedi i čeka da donesem sladoled, 5 - 6 godina je imao. Vratim se na plažu - nema deteta, panika, žena izbezuljena, "komšinica" jedna reče da ga videla, otišao za vama reče. Na plaži 1000 ljudi ne vidiš ništa sve suncobran do suncobrana, opšta graja i gungula. Dođemo do vode i tražimo pogledom, dozivamo ga, neprijatna situacija. Ali, ne pada nam na pamet da ga je neko kidnapovao, bilo je to pre ovog kalamiteta pedofila i satanističkog narativa, tako da je panika i zabrinutost bila nekako kontrolisana.
Mali došao na istu ideju i ugledam ga kako šljapka po obodu vode nekih stotinak metara dalje i gleda u suncobrane, ne bi li nas ugledao, bez neke velike nervoze ili zabrinutosti.
Mislim da je danas teško na plaži prepunoj turista kidnapovati dete, veliki rizik, masa ljudi, čuvari plaže, otvoren prostor, kamere, policijska patrola.