a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 37.074
posto i svrake znaju da cia preko svoje filijale u vojvodjansku politiku a i preko tadica priprema otcepljenje vojvodine oce li ovaj plan amerike da padne u vodu buduci da se i kod njih sprema otcepljenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako 3% ili 4% Vojvodjana podrzava otcepljenje Vojvodine kako onda sprovesti to? Nemoguce. A tu je sada u Vojvodini jos i ruski Gazprom kao brana otcepljenju Vojvodine.![]()
Uskoro cemo da gledamo predstavu kako ce da lete autonomaske glave po Vojvodini, sve u reziji Gazproma.Tako je rekao Canak u jednoj emisiji na TV-u kaze da sada kada je dosao Gazprom u Vojvodinu da ce tako da lete bombe pod kolima autonomasa da vise nece biti bezbedno izaci na ulicu.
![]()
'oće.Vojvodina će se otcepiti i ponovo postati Panonsko more.
odlican argument za vojvodjanske separatiste.
za te bombe svet ce oma da optuzi srpsku tajnu policiju.
cia vec spremila specijalne snimke o tajnim razgovorima u centrali srpske tajne policije.
isto ko i oni originalni snimci za one rakete i hemijskobiolosko oruzje sadama huseina.
Nek falsifikuju sta hoce i nek dodju u Vojvodinu bice docekani isto kao i u Iraku da vidis kolonu Hamera kad Srbin digne u vazduh ili kad se pojavi neki novi srpski Juba snajperista i kad pocne da cepa.![]()
Ako 3% ili 4% Vojvodjana podrzava otcepljenje Vojvodine kako onda sprovesti to? Nemoguce. A tu je sada u Vojvodini jos i ruski Gazprom kao brana otcepljenju Vojvodine.![]()
pa cela prica nece biti uradjena preko noci vec je to proces koji ce trajati desetak godina
prvi korak je stvaranje nekakve vojvodjanske drzvnosti , vojvodjanskog identiteta , akademije nauka pa zatim i jezika i kulture , koja ce biti zasnovana na mrznji prema svemu sto je srpsko , jer ko sto mozemo videti iz primera crnogoraca novi identitet se ne moze graditi ako ne gajis mrznju prema onom starom identitetu.
krajnji cilj je stvaranje nacije vojvodjana i otcepljenje severnog dela srbije i njegovog stavljanja pod nemacku kontrolu i vlast.
ma di smeju ameri nogom da kroce na srpsku zemlju. bili bi dotuceni do nogu. nisu srbi iracani. svaki srbin vredi kolko iljadu jenkija . oni ce nas sa avoijoni da bombarduju tako da ce opet da ih skidamo sa nebo sa lovacke puske ko sto zivorad skide onaj njihov nevidljivi
odlican argument za vojvodjanske separatiste.
za te bombe svet ce oma da optuzi srpsku tajnu policiju.
cia vec spremila specijalne snimke o tajnim razgovorima u centrali srpske tajne policije.
isto ko i oni originalni snimci za one rakete i hemijskobiolosko oruzje sadama huseina.
Canak i nema neku podrsku,zasto se uopste toliko spominje takav marginalni politicar koji uz to ima stranku na lokalnom nivou,a cak ni tamo kod kuce ne moze bez koalicije da dodje na vlast....budala i sarlatan,pokazao se u Velikom Bratu![]()
Evo ja imam najnovije vesti sto se tice Vojvodine,ovo je sa jednog "patriotskog" foruma...verujte mi na rec,ovo je sve istina sta ovde pise....
Upravo sam dobio informaciju da je Nemacka dala zeleno svetlo za otpocinjanje akcija u Vojvodini.Na teritoriji Madjarske,Hrvatske i Srbije su otpočele pripreme terorističkih jedinica.Za sada ih ima 1.000 (u Srbiji oko 200 terorista,u Mađarskoj 700 i Hrvatskoj 100).Imaće dvosrtruke akcije,da napadaju vojsku i policiju i srpske civile a na drugoj strani da izvrše masakr nad mađarskim odnosno hrvatskim civilima preobučeni u uniforme srpskih vojnih i policijskih specijalaca,sve to bi bilo snimljeno na mobilnom! Svi mediji će odmah po automatizmu optužiti Srbe,prikazaće se odmah sve montaže iz devedetih (Račak,Markale,’’opsada’’ Sarajeva,Ovčara itd).EU je procenila da je najbolje to izvesti 2009 jer se tad očekuje potpuni ekonoski kolaps i slom Srbije i žestoke demonstracije širom srpskih gradova!![]()
Koja je ovo paljevina?Evo ja imam najnovije vesti sto se tice Vojvodine,ovo je sa jednog "patriotskog" foruma...verujte mi na rec,ovo je sve istina sta ovde pise....
Upravo sam dobio informaciju da je Nemacka dala zeleno svetlo za otpocinjanje akcija u Vojvodini.Na teritoriji Madjarske,Hrvatske i Srbije su otpočele pripreme terorističkih jedinica.Za sada ih ima 1.000 (u Srbiji oko 200 terorista,u Mađarskoj 700 i Hrvatskoj 100).Imaće dvosrtruke akcije,da napadaju vojsku i policiju i srpske civile a na drugoj strani da izvrše masakr nad mađarskim odnosno hrvatskim civilima preobučeni u uniforme srpskih vojnih i policijskih specijalaca,sve to bi bilo snimljeno na mobilnom! Svi mediji će odmah po automatizmu optužiti Srbe,prikazaće se odmah sve montaže iz devedetih (Račak,Markale,’’opsada’’ Sarajeva,Ovčara itd).EU je procenila da je najbolje to izvesti 2009 jer se tad očekuje potpuni ekonoski kolaps i slom Srbije i žestoke demonstracije širom srpskih gradova!![]()